Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím holky. Snad nebudu vypadat jak hysterka ale syn blbnul na sedačce a trefil se mi v zadu na pravý bok. Trochu to bolelo ale neřešila jsem to ale po hodině mě začalo být mdlo a zima. Začala jsem se třást. Změřila jsem si tlak i puls a vše v normálu. Nevím zda to nebylo z nervu nebo zda něco vážnějšího. Diky za rady.
To by musela byt hrozná rána, aby ti to něco udělalo. Jediný co mi napada je, kdyby se trefil do ledviny, ale to by fakt musela být šlupka, to by dítě snad ani nedokázalo. Spíš jestli si neměla nějaký panicky zachvat. Tolik bych se nepozorovala.
@Kriss Tina víš, jak děsně by ta ledvina bolela? To by ležela a ani se nehla.
@Petula306 tak kdyby ji to tu ledvinu nejak utrhlo jo, mensi zraneni se muze projevit az po nejake chvili, ale i tak je to dost nepravděpodobné.
@Petula306 mozna jo, mozna ne. Ja mam s ledvinama problemy celkem casto a neni zadna vyjimka, ze to doprovazi nevolnosti a mdloby. Zimnice je taky celkem běžný příznak vnitřního zranění, ale nechci zakladatelku desit, pak to doprovází i slaby puls, ktery ma v pohode.
To spíš na tebe něco leze, nebo se moc pozorujes.. Vůbec bych nedavala jako příčinu bouchnutí od dítěte ![]()
@Kriss Tina to tady nepiš, nebo bude mít víc příznaků. A ještě navíc k tomu má člověk víc vnitřních orgánů než jen ledviny ![]()
Diky moc za uklidnění. Já ten uder do boku neřešila ale jak mi začalo byt najednou mdlo tak pak jsem začala plasit 😔 🙂