Udrží se dvojčátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
23.2.14 13:39

Holky moc díky :kytka: Budu se snažit zbytečně nestresovat. Je mi jasný, že to nepomůže ani mě, ani mimčům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
23.2.14 13:42

U prvniho tehotenstvi jsem mela taky dva vacky, ale kolem 10 tydne jeden zmizel, jedno mimco se pak narodilo naprosto v poradku. Dalsi tehotenstvi opet dva vacky a jsou z toho dvojcatka;-) narozena planovane po ukoncenem 38 tydnu. Taky radim necist nic o tehotenstvi s dvojcatky, jen me to stresovalo. Jinak vse bez problemu. Zkus to neresit a nechat tomu volny prubeh:-). Drzim palce;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
23.2.14 14:27

Ha ha, v 6 týdnech mi dr potvrdila těhotenství, byla tam i srdeční akce. Oproti prvnímu těhotenství jsem byla jen trochu víc unavená, ale zas jsem to sváděla na věk (přeci jen už jsem byla o 7 let starší než při prvním). Jinak mi nic nebylo, klasika jen zvedání žaludku při raním čištění zubů. Oproti prvnímu mě jako tlačil podbřišek, že jsem seděla v práci s rozepnutýma kalhotama :D. Že čekám dvojky jsem se dozvěděla až ve 13tt na velkém UZ :)
Ve srovnání s prvním těhotenstvím jednočetným, jsem žádný rozdíl nezaznamenala a nic mi nebylo )nevolnosti a pod). Někdo to tak prostě má :)
Tak se neboj, dělěj pěkné věci, válej se :) Držím moc pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
23.2.14 14:39

Drzim palce, at jsou obe miminka v poradku. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.3.14 14:16

Ahoj holky, tak jen pro info, dvojčátka se konat nebudou a nakonec ještě budeme rádi, když budeme mít aspoň jedno. V pátek mi na utz řekl, že tam je jeden váček a je prázdný a hned mě chtěli hnát na revizi. To jsem odmítla a v pondělí zamířila ke svý doktorce, která taky říkala, že je na revizi brzo. Že pokud tam je něco špatně, mám ještě čas a můžu to zkusit nechat na přírodě. Podle jejího utz to opravdu dobře nevypadalo. Pak mi nechala nabrat krev a zjistila, že mám hodnotu 60000, což si podle jejích slov naprosto protiřečí s těma špatnýma výsledkama z utz a neví co se mnou… Takže v pátek tam jdu zase a už teď se klepu co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.3.14 14:25

@Ilonka007 jejda, tak to mě mrzí. Držím palečky, ať to dobře dopadne.
A pokud by náhodou ne, tak se svět nezboří. Nám se taky jednou nevyvedlo, ale říkala jsem si, že lepší, když to příroda zařídí, než aby byly problémy celé těhotenství nebo pak po narození. Prostě se to zkusí znovu ;).
Tak hlavu vzhůru a ať je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky