Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Šmoulice píše: Více
aha, tak mě to na jaro přijde docela horko
@Anonymní píše: Více
no…ano, když budeš běhat v teplém počasí, taky ti stoupne tělesná teplota, to je snad normální, ne?
@Šmoulice syn (2,5) měl v pondělí 38,7 manžel ho nechal lítat celé odpoledne bez čepice a už to bylo…večer se zeblil a vyletěla mu teplota..ono to jarní sluníčko je zrádné protože tím jak ještě není vyhřátá zem a v noci teploty ještě klesají i k nule tak se pocitově nezdá takové horko ale na sluníčku dneska bylo i 35…
A jo úpal /úžeh se projeví kolikrát až po několika hodinach takže je logické že když byli odpoledne venku na slunci ode dítě litalo tak večer má pak teplotu a je mu blbě…a děti jsou na tohle mnohem náchylnější než dospeli
No tak když nejsou ještě na stromech listy, tak ten klobouček na hlavu, nechodit na sluníčko. Já taky nemůžu na to jarní sluníčko bez přípravy, a to nejsem choulostivé batole. Věřím, že si ale zakladatelka chtěla jenom postěžovat, poklábosit, kdo to má taky tak, ty rady, ty jsou dost jasné a nasnadě.
Na mě je dobře a akorát tak 20 stupňů.. pro syna ještě míň. Je horkokrevný a je zpocený hned. Takže jeho oblékat je pecka!

Takže 25+ je na nás vedro jak sviňa. Na dovolený k moři jezdíme zásadně na podzim/zimu