Uhodil se do spánku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
2.11.11 19:58

uhodil se do spánku

ahoj, je mi hrozne. koupala jsem se s prckem a blbli jsme,jenze uklouznul a bouchnul se o kohoutek, pritel rikal ze je tam spánek, má to jakoby nad uchem, hned se mu udelala modrina, chvilku plakal a pak se zase hned smál, ted se najedl a líta tu jak splasenej a nevypadá ze mu neco je. já nevim jestli nemám jet na pohotovost? pritel rika ze plasim, ale mám fakt strach, co se muze stát? malymu je skoro 14mesicu.

Příspěvek upraven 02.11.11 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
2.11.11 20:00

já myslím, že to bude ok, ale já když se víc bouchne do hlavičky, tak se říká, tak hodinku a půl až dvě nedávat spát a sem tam ho kontolovat..
Ale záleží jak moc se bouchl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.11.11 20:02

jo to vim, spát ho dávat ted nebudu, má tam modrinu a trochu bych rekla ze bouli, pritel rika ze bouli nemá, tak nevim :nevim: jinak je v pohode. co se muze stát jestli se prastil fakt do spánku? nikde nemuzu nic najít.

kvaček píše:
já myslím, že to bude ok, ale já když se víc bouchne do hlavičky, tak se říká, tak hodinku a půl až dvě nedávat spát a sem tam ho kontolovat..
Ale záleží jak moc se bouchl..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
2.11.11 20:03

Myslím, že mu nic nebude, naši se bouchnou každou chvíli a nejvíc právě do hlavy :roll: kdyby zvracel okamžitě vyraž na pohotovost a ještě mu kontroluj zorničky, jestli jsou stejně velké a jestli dobře reagují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
2.11.11 20:04

Market já myslím, že to bude ok.Malé spadl ve 14ti měsících na hlavu z výšky( stěhovali jsme) opravdu těžký noční stolek a také jsem nechtěla plašit..jenže plakala v kuse a hlava jí natekla..tak jsme po hodině vyrazili na pohotovost(přeci jen do hlavy nevidím, že:-()..tam jí udělali UTZ přes fontaneliu-ještě štěstí že ji neměla celou uzavřenou)a vše ok.Prý ty dětičky mají tak gumovoučké hlavičky, že jsou hodně odolné a ani RTG jim nemůžou udělat.Takže pokud je v pohodě, nezvrací, není malátný, v pohodě mu reagují zorničky, není spavý ( i když v tenhle čas to je blbý) tak bude vše v pořádku si myslím.Nemá cenu si to vyčítat.Prostě se stalo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.11.11 20:24

Určitě bude v pohodě,jen ho víc sleduj a po hodině ho zkus probudit :wink:

Proč by dětem nemohli dělat RTG hlavy? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
3.11.11 08:32

Vereniko dr mi řekl, že mají hlavu v roce tak moc chrupavčitou že by stejně na RTG nic neviděl…tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
3.11.11 09:47

holky, tak je to dobrý, malej je v pohode :-) ale byla to hrozná noc, jeste ted je mi blbe kdyz si vzpomenu na ten pád. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
3.11.11 12:32
market.s.87 píše:
holky, tak je to dobrý, malej je v pohode :-) ale byla to hrozná noc, jeste ted je mi blbe kdyz si vzpomenu na ten pád. :poblion:

Hlavně, že je v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 13:23

Maminky, prosím vás o radu. Dceru rok a půl jsem neuhlídala a praštila se do spánku - spadla na roh otevřených dvířek od TV stolku (tvrdší dřevo). Byla to slušná šlupka :-( Pár minut brečela, pak se normálně najedla, hrála si a teď (je to cca hodina a půl) asi bude spát - obvyklý spánek po obědě. Můžu ji nechat usnout? Spí mi vždy tak hoďku a kousek. Má tam trochu modřinu a lehce odřenou kůži - krev naštěstí netekla. Je mi z toho hrozně :-(

• Citovat
  • Upravit
7323
26.8.16 13:28

Já bych si zavolala na pohotovost a zeptala se (nebo pediatrovi). Normálně bych to asi neřešila a jen sledovala, ale měla bych brouka v hlavě kvůli té oblasti spánku…a taky to, že teď půjde spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 13:38

Zkusím spíš pediatru, na pohotovosti mi ve 100 % případů vždy řekli, ať přijedu ať už se to týkalo mě, manžela nebo dítěte :-/

• Citovat
  • Upravit
7323
26.8.16 13:44
@Anonymní píše:
Zkusím spíš pediatru, na pohotovosti mi ve 100 % případů vždy řekli, ať přijedu ať už se to týkalo mě, manžela nebo dítěte :-/

Jj, na pohotovosti asi řeknou, pro jistotu přijet. No hele, mně by vadilo teď to odpolední spaní. Nemůžeš ji zkusit udržet bez spánku? I když to je asi blbej nápad. Nebo bych se prostě doktorky zeptala ohledně tohoto, rána do spánkové oblasti a teď odpolední spánek, zda máš budit nebo zda je to „velký“ problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
26.8.16 13:56

Pokud mas spatny pocit, tak si zajdi k dr, ale ja mam pocit, ze je spankova kost nejtvrdsi na lebce? ty hlavinky toho snesou hodne :) neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
26.8.16 13:57

Pokud mas spatny pocit, tak si zajdi k dr, ale ja mam pocit, ze je spankova kost nejtvrdsi na lebce? ty hlavinky toho snesou hodne :) neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák