Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já jsem asi z mého okolí (příbuzní, přátelé) největší bordelář, takže mně u všech přijde hrozně naklizeno
(je teda pravda, že část z nich má paní na úklid). A zcela kriticky, u nás doma mi občas vadí špinavý koš (i s pytlíky se prostě stává, že je zasviněný, a s každým vynesením koše ho nemyju), jednou za čas se zhrozím, kdy se tak zaflákala rychlovarka, a plynový sporák občas taky vypadá zlověstně, no a u dveří se občas taky leknu. Samozřejmě, že když má přijít návštěva, tak by nic takového potkat neměla, ale kdyby přišel někdo neohlášeně, tak tohle teda u nás najít občas může.
Me vadi prach. Ale ne ta vrstvicka kolem televize, ale takovy ten hutny tezky vzduch, jakoby se rok nevetralo. A takove to neutulno, lepsi bordel nez nezajem, i kdyz chuchvalce vsude nemusim ![]()
@Bobsh tak to je jasny, me to zily netrha tez, kazdy at je v cem se mu libi
jen me to napadlo, kam ty oci nevedomky sklouznou ![]()
Já to neřeším, všimnu si když je třeba bordel na podlaze, upatlany stolek nebo otlapakané nádobí, když třeba dostanu skleničku a je umatlana, ale jinak neřeším. Na návštěvy si chodím popovídat a ne zkoumat stav domácnosti.
@Lišťičková okna chapu
mam vsude obtiskly rucicky a kocici cumaky
![]()
Tak já si všimnu toho, co opravdu bije do očí…a lustrovat na návštěvě za sedačkou, na lištách, pod umyvadlem apod. mi přijde jako vrchol neslušnosti ![]()
Nekontroluju nikomu nic
To by mě vážně nenapadlo, že návštěvy lustrujou jak mám uklizeno.
@Runina listy jsou preci videt pouhym pohledem… nikde nelustruji ![]()
@Kriss Tina to je prave ono, taky nezkoumam, ale spravne- vsimnu si… ![]()
@Xmichaelah píše:
@Runina listy jsou preci videt pouhym pohledem… nikde nelustruji
Aby člověk viděl lišty, musí stát dost blízko…a to na návštěvě většinou nebývá, ne? Třeba teď sedím v obýváku a nejbližší lištu mám asi 3 metry a rozhodně nevidím, jestli je na ní prach nebo ne…
Vadí mi špinavá kuchyň, zapatlané plotýnky
, špinavý záchod a umyvadlo. Okna toleruju na našich jsou neustále ručičky a momentálně z venku i srdíčka..která mi tam kreslí synátor. ![]()
@Runina ja o ne treba zavadim pohledem kdyz si zouvam/ obouvam boty…
ale rikam, nelustruji, nevyvozuji, doma si je diky svy uchylce utiram 1 x tydne ![]()
@Xmichaelah píše:
@veria budu v pohode tchynemam dceru, takze ji maximalne reknu, ze je cune
a nekontroluju to cilene a nevyvozuju z toho jediny zaver:palec:
Ono to není příjemné ani z pohledu dcery, když má mámu ujetou na úklid. Pamatuji si, že se u nás vždycky nejvíc gruntovalo, když měla přijít babička (z máminy strany) na návštěvu, ale stejně to nikdy nebylo dost dobré. Moc často k nám teda nechodila, i když to měla pět minut pěšky.