Čeho si na návštěvě všimnete stran úklidu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12600
3.12.19 14:10

Dobrá diskuze :)
Tak za mě"
v kuchyni- hlavně mastnota, tzv. syndrom chlupaté rychlovarné konvice :D to je, když je tam ta mastnota všude a na tu mastnotu se nachytá prach a na tý konvici je to dobře vidět, protože ta se musí aktivně čistit, jinak nádobí se umeje, že jo.
Takový ten zvuk boty, která se přilepí k poldaze a při dalším kroku odlepí…
V kuchyni si taky hned všimnu stavu houbičky na nádobí

na záchodě- kachličky okolo a pod záchodem, popř, pokud je tam nějaký jetý kobereček. Pak se dívám (ne cíleně, ale všimnu si obvykle ;) ) na nádobku se štětkou na WC, jestli je čistá.

ve zbytku mi vadí takový ten „letitý“, neutíraný prach, třeba okolo na stole položených věcí, zvlášť pokud jsou ty věci (staré noviny třeba) srovnané do komínků úhledných a přitom se topí v prachu (to dělala bývalá tchýně, tomu jsem pro sebe říkala „bobky srovnané na hnoji podle velikosti“ citace klasika :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
3.12.19 14:21
@Hanka1 píše:
Tsss já jednou ročně na jaře a v Praze v prvorepublikovém bytě, kdy jedno okno mělo 6 křídel a 18 tabulek a v bytě byly čtyři velká okna, tak to jsme si nechávali mýt…

Já zjistila, že okna nemytá tři měsíce, rok, nebo dva roky vypadají stejně :D a od toho se odvíjí moje frekvence mytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
3.12.19 14:30

Kontroluji jen tak okem pořádek kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
3.12.19 14:47

Já si Teda nejvíc všimnou, když přijdu ke kamarádce, jak má extra naklizeno. Vždycky přijdu domů a rychle uklízím, nebo u nás by se vyvrátila :mrgreen: no a jinak můj švagr kontroluje gauč. Normálně tam vrazi ruku, do těch skvir a vytahuje co tam je… Při každé návštěvě, je magor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32064
3.12.19 14:49

@marra2 No tak to bych tam švagrovi asi něco nastražila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
3.12.19 14:53

Haha tohle je fakt dobrá diskuze :D po stavbě domu nevědomky koukám na věci jako lišty, jak doléhají, jak mají udělané podlahy, dlažbu :mrgreen: občas bych nejradši přišla s bruskou a kyblíkem barvy :mrgreen: co se týče úklidu, tak jediné co si ted vybavím jsou ručníky. Přestože přátelé bydlí většinou v hezkých bytech a mají krásně naklizeno, hrozně moc lidí nechává ručník na ruce ve stavu, jak kdyby nebyl praný několik měsíců, a já se hodněkrát štítila si do něj utřít ruce. Ale to je fakt jediná věc. V bytě u někoho, kde jsem se doopravdy štítila i stát, jsem byla jen párkrát za život, a šlo třeba o prohlídku bytu k pronájmu atd.

• Citovat
  • Upravit
17.12.19 09:40

Jelikož jsem vyšší tak vidím vše od 180cm výš a mám pocit že jsem v hororu ale chápu to. Jinak neumím zajít na veřejné záchodky na benzince, extrémně se štítím klik nebo madel dveří a je to čím dál horší. No chocholousek má teď před svátky plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí