Čeho si na návštěvě všimnete stran úklidu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
14.11.19 20:08
@Peggy54 píše:
Teta ma silenej bordel za sedackou, prach, kapenicky, pavuciny, hracky, pak smouhy na zrcadlech, upatlana varna deska, nez na navsteve vykonam potrebu tak umeju wc :lol: zaschla pasta v umyvadle…

Co to jsou kapenicky? 8o

• Citovat
  • Upravit
7188
14.11.19 20:08

Ničeho, nezajímá mě jestli má nekdo doma bordel. Fakt je mi to jedno, pokud to není vyloženě hnůj, ale to se mi nikdy nestalo. Abych si všimla, že má někdo doma prach nebo neumyty okna, to určitě ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16176
14.11.19 20:10
@Hanka1 píše:
Co to jsou kapenicky? 8o

kapesníčky, ne? Taky je pořád v dětském pokoji odněkud tahám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
14.11.19 20:11

Když si mám kam sednout, kam položit hrnek s kávou, zajít si na čisté wc a kde si umýt ruce, tak je mi ostatní fuk. Nějaký prach, okna, provozní nepořádek nebo kupka prádla v koupelně, nachystaná k vyprání, mě nerozhází. Sama nemám při pracovním vytížení, dětech a flegmatickém manželovi domácnost jako ze škatulky ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
14.11.19 20:13

Já se dívám na wc a umývadlo, jo a čistý ručník na utření rukou je také důležitý, nějaké okna mně nezajímají ani trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
14.11.19 20:17
@Azeretereza píše:
Ničeho, nezajímá mě jestli má nekdo doma bordel. Fakt je mi to jedno, pokud to není vyloženě hnůj, ale to se mi nikdy nestalo. Abych si všimla, že má někdo doma prach nebo neumyty okna, to určitě ne :mrgreen:

Mám to stejně. Na návštěvu jdu si pokecat a dát si kafe. a ne někomu lustrovat, jak má uklizeno. A zjistit, že mi kámoška čumí za sedačku nebo studuje spodek od umyvadla, jestli je čisto, tak ji vyrazím i s dveřma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
14.11.19 20:28

@Anny2148 no zachod jsem brala jako takovou automatiku… nastesti teda spinavy zachod ma pouze jedna osoba v mem okoli, tak tam nechodim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
14.11.19 20:34

@Hanka1 kapesnicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
14.11.19 20:41

Mě tedy spíš než bordel odradí smrad. Hodně třeba z nevětrání, zvířat, kočičí wc, cigarety… To je mi pak i jedno, jestli je utřený prach a třeba i lesklá podlaha. Ale tohle mě odradí nejvíc

Příspěvek upraven 14.11.19 v 20:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
14.11.19 20:44

@vejilka je a u nas je za vraty navsteva a kocky stoji na zachody frontu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: z toho kvetu taky :D nesnasim puch kocicince a to mam doma 4 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.11.19 21:17

@Veru1987 Jo no… Máti je myje každý měsíc, v tom jsem vyrůstala a babka je myla každou neděli! 8o Takže s frekvencí 4× ročně jsem u nás za prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 22:15
@Xmichaelah píše:
Dnes pri uklidu me tak napadlo, ze by me zajimalo, ceho si lidi tak vseobecne vsimaji na navstevach… myslim, ze kazdy mame nejakou “uchylku”… ja jsem treba zjistila, ze “kontroluji” vizualne listy u podlah, vypinace a dvere ???? Jak to mate vy? Je nejake misto, ktere fakt zcihnete? ???? treba me to inspiruje na nejake skryte misto, ktere zanedbavam :lol: a nemyslim to tak, jako ze chodim na navstevy kontrolovat stav domacnosti. Ale na vyse zminena mista mi vzdy oci zajedou :P

Tak to by sis to u nás užila. :mrgreen: Lišty na několika místech odchlípnuté a pod okny častokrát nahnilé/plesnivé. :zed: :roll: Ale bohužel, sama s tím nic nenadělám. Pardon za anonym, ale :oops:.

• Citovat
  • Upravit
Katchulina
14.11.19 22:28

Zakladatelko úplně ti rozumím, mám to podobné. Ani nechci aby mě to zajímalo, ať si každý žije jak umí, ale mé oči to hned vidí. Cokoliv, nejhorší je upatlaný nábytek, od toho se nemůžou oči odtrhnout. Jediný, co mé oči nevidí jsou zvířecí chlupy na podlaze, teda pokud nejsou chuchvalce v každém rohu, sem tam chlup mě nevykolejí, na to jsem zvyklá, máme je i doma i když vysavač jede denně, jsou tady. Takže proti tomu jsem se zřejmě obrnila.

• Citovat
  • Upravit
999
14.11.19 22:42

@Katchulina tyjo tak na ty si doma nejak nedokazu zvyknout :roll: :roll: denne vysaju, 4 x denne vyjizdi robotickej a stejne tu jsme jak na divokym zapade… :P premyslim, jestli by to neslo nejak zpenezit- treba na super svetr… v zime to nosim ptackum :lol: ja zas moc nevnimam ten upatlanej nabytek. Ty listy jsou magnet no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
14.11.19 22:44
@Anonymní píše:
Tak to by sis to u nás užila. :mrgreen: Lišty na několika místech odchlípnuté a pod okny častokrát nahnilé/plesnivé. :zed: :roll: Ale bohužel, sama s tím nic nenadělám. Pardon za anonym, ale :oops:.
No tak asi by me to zaujalo.. na druhou stranu, kazdy delame co muzeme :hug: a ta plisen nejde nejak poresit? Ne esteticky ale zdravotne… :? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí