Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já mám úchylku na vodovodní baterie
Doma se musí lesknout
sice je na návštěvách nekontroluju, ale podvědomě si všimnu, když jsou opatlaný a od vodního kamene
no ale kontrolují se a necídím jim je ![]()
Nesnáším smrad, nevyvětráno, přetopeno, nedej bože nahulíno. Jo a chlupaté dečky u záchoda, ale ty jsou naštěstí už na vyhynutí.
Záchod a spáry. Zasviněný spáry zničí i tu nejhezčí koupelnu.
@Lišťičková píše:
@Veru1987 Jo no… Máti je myje každý měsíc, v tom jsem vyrůstala a babka je myla každou neděli!Takže s frekvencí 4× ročně jsem u nás za prase
Ufff co jsem já dvakrát ročně…
![]()
Koukam, ze je dost vyhoda nezvat si navstevy ![]()
Z prace se vracim vecer v pul devate, manzel kolikrat az v deset, prijit mi po podobnem tydnu jako byl tento navsteva, tak se nejspis zhrouti.
@Veru1987 píše:
Ufff co jsem já dvakrát ročně…![]()
![]()
Tsss já jednou ročně na jaře a v Praze v prvorepublikovém bytě, kdy jedno okno mělo 6 křídel a 18 tabulek a v bytě byly čtyři velká okna, tak to jsme si nechávali mýt…
Normálně mám teď strach si pozvat návštěvu. Jsem netušila co všechno “kontrolují” ![]()
@Xmichaelah píše:@Anonymní píše:
Tak to by sis to u nás užila.Lišty na několika místech odchlípnuté a pod okny častokrát nahnilé/plesnivé.
![]()
Ale bohužel, sama s tím nic nenadělám. Pardon za anonym, ale
.
No tak asi by me to zaujalo.. na druhou stranu, kazdy delame co muzemea ta plisen nejde nejak poresit? Ne esteticky ale zdravotne…
![]()
Je to do toho dřeva tak zažrané, že savo ani kartáč nic nezmůže. Prostě jsou místy černé, i podlaha pod nimi. Stejně tak jako spáry v koupelně. Kartáček na zuby + všelijaká možná chemie = nic, pořád hnus, spáry tmavé, fuj, plíseň na zdi ve sprchovém koutě zmizí tak na týden a je zpět.
Jo a oťapkaný nábytek mě taky pobavil.
Tady je nábytek starý a odřený, chybí úchytky a tak…
A nejhorší na tom je, že by se to vše dalo opravit/vyměnit bez mrknutí oka (finance), ale chlapovi to absolutně nevadí.![]()
@veria píše:
Normálně mám teď strach si pozvat návštěvu. Jsem netušila co všechno “kontrolují”
Vid, já taky. A já si naivně myslela, že když někdo přijde na návštěvu, jde na kafe a pokec.
@Anonymní píše:
Je to do toho dřeva tak zažrané, že savo ani kartáč nic nezmůže. Prostě jsou místy černé, i podlaha pod nimi. Stejně tak jako spáry v koupelně. Kartáček na zuby + všelijaká možná chemie = nic, pořád hnus, spáry tmavé, fuj, plíseň na zdi ve sprchovém koutě zmizí tak na týden a je zpět.Jo a oťapkaný nábytek mě taky pobavil.
Tady je nábytek starý a odřený, chybí úchytky a tak…
A nejhorší na tom je, že by se to vše dalo opravit/vyměnit bez mrknutí oka (finance), ale chlapovi to absolutně nevadí.![]()
Zkousela jsi chytrou houbu?? Ta s plisni bojuje fakt obstojne ![]()
@karkarka ale vzdyt jde, to ze nekam sklouznou oci, tomu se proste neubranis…
to je asi jako kdyz jde pekna zenska- kdekdo se otoci, protoze ho neco zaujme
a verim ze kazdyho zaujme neco jinyho..
@Xmichaelah ale že někdo nakukuje za gauč nebo pod umyvadlo??
Ja taky na návštěvě nikoho nelustruju kvůli. pořádku a předpokládám, že u nás doma taky nikdo. nesmejdi.
Já teda nemám ráda neohlasene návštěvy z důvodu, že doma je běžný provozní bordel plus pes, takže když návštěvu čekám, tak provozní bordel uklidim. A neohlasene návštěvy nemám ráda i z důvodu, že jim.pak nemám ani co dát ke kafi…
Jinak bordel.me.nevadi, vadí mi špína na wc a u sanity, jinak nemůžu si vynachválit mit na wc i umyvadlo, nemám ráda, když mi návštěvy lezou do koupelny. Jenom mi vadí u tchanu na chatě upatlane sklenicky. Doma je mají čisté pac doma mají. mycku, ale na chatě to sudlaji ručně a je to. videt…Tak se tam aspon dobrovolně hlásím k mytí nádobí
Ono to tu asi vyznělo, jako že chodíme na návštěvy lustrovat každý roh. Tak tak to není, minimálně já to spíš vnímám tak, že je to věc (u mě konkrétně ty spáry), které si vždycky všimnu na první pohled. Ale cíleně to nevyhledávám ani nehodnotím.