Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Chlupy, kdyz jsem u dobytku, co si nechaj lizt psy pomalu do pr.dele, tak mi vadi sednout a byt obalena chlupy
Pak podlahy a prach.
@Ancek ja ale nikoho k uklidu nenutim
to ze me je v tom dobre doma, to je moje vec. Ani na navstevach to neresim, mam kolem sebe vetsinu uklid ignorujicich a chodim k nim rada, protoze je mam rada… Zalezi mi na tom, aby byla spokojena, jestli to bude v nanosu prachu a mastnoty… no nak se s tim popasuju a max ji potaji neco nenapadne osmudlam😂
@Xmichaelah píše:
@Runina ja o ne treba zavadim pohledem kdyz si zouvam/ obouvam boty…ale rikam, nelustruji, nevyvozuji, doma si je diky svy uchylce utiram 1 x tydne
Sakra, budu je muset začít čistit častěji
![]()
Pokud jdu někam, kde už sebe dveřích omlouvá, ze nemá uklízeno a fakt nemá, tak vesele zahlasím, ze s tím nepomuzu, sama mám svého dost.
Je mi to opravdu jedno.
@Runina za svuj zivot jsem jeste nepotkala nikoho jinyho, koho by zajimaly listy…
takze myslim, ze zas tak pridavat nemusis ![]()
@Stevia přesně, řeknu, jdu na návštěvu, ne uklízet…každýho věc!
@Lišťičková píše:
OknaJe to totiž moje slabina, nenávidím mytí oken. Umývám je tak jednou za 3 měsíce a musím se týden přemlouvat… Takže všude sleduju okna a snažím se uchlácholit sama sebe, že na tom nejsem tak zle…
Jednou za tři měsíce a nesnášiš to? Já je myji jen dvakrát ročně…musím se polepšit.
@Xmichaelah píše:
Dnes pri uklidu me tak napadlo, ze by me zajimalo, ceho si lidi tak vseobecne vsimaji na navstevach… myslim, ze kazdy mame nejakou “uchylku”… ja jsem treba zjistila, ze “kontroluji” vizualne listy u podlah, vypinace a dvere ???? Jak to mate vy? Je nejake misto, ktere fakt zcihnete? ???? treba me to inspiruje na nejake skryte misto, ktere zanedbavama nemyslim to tak, jako ze chodim na navstevy kontrolovat stav domacnosti. Ale na vyse zminena mista mi vzdy oci zajedou
všímám si koupelny, dřezu, kuchyňské desky a podlahy
Úplně nenávidím, když má někdo neumytý záchod. To je podle mě standart, jednou jsem byla na návštěvě na párty, kde bylo asi 10 lidí, akce plánovaná měsíc dopředu a když jsem šla na wc, tak vypadalo jako kdyby ho alespoň půl roku nikdo nemyl. ![]()
Zachod
. Rvala mi to mama cely detstvi. Jelikoz mam deti naky upatlani me fakt nerozhodi.
Příspěvek upraven 14.11.19 v 20:01
@Veru1987 píše:
Jednou za tři měsíce a nesnášiš to? Já je myji jen dvakrát ročně…musím se polepšit.
Na okna mam takovej ten vysavac. A vyrvala jsem si doma hnedy, oboustranny. Takze okna sfoukly hned.
@lolink píše:
Na okna mam takovej ten vysavac. A vyrvala jsem si doma hnedy, oboustranny. Takze okna sfoukly hned.
jj taky mám karchera, jde to s ním rychle…ale i tak mi to stačí dvakrát za rok ![]()
@Xmichaelah Já taky vypínače. Někteří lidé je mají dokonce neumyte ještě po malování
A jinak si nikdy na návštěvě nesedám na nic čalouneneho, pouze na tvrdé omyvatelné věci jako židle a tak. A taky na návštěvách skoro nikdy nic nejím. Vím, jsem na hlavu ![]()