Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A to uklizis chodbu v paneláků a nebo přímo ty bytové jednotky?
A kolik pater? A jak je velká chodba? Podívám se ti, kolik platime my, ale u nas to dělá paní z baraku a uklizi 2× týdne.
Tak my jako celý barák platime za úklid za rok cca 26500 kc ( 24 bytu ) a nás byt to vychází na 1350 kc za rok. Jo a jsme 8 patrový barák.
U nas se plati 100kc/m
8 pater 40 bytu.
Uklid 2× tydne. Jednou celi barak, jednou prizemi
@myskalucka dík, ja mám čtyřpatrové bez výtahu, po třech na patře. Mám 100kč za byt.tak nevím jestli nechtít aspoň 120 ![]()
Ahoj, my platíme stovku za byt - 5 pater po třech bytech, výtah, pak klasika přízemí, suterén, sklepy atd. Paní chodí každou neděli.
U nás se platí 100 za byt, a jsou v tom i okna, zábradlí, sklepy a tak;-)
My platime 67kc/mesicne. 15 bytu x 3 vchody. Pani uklizi jednou tydne chodby, sklep.
@elot 4 p, platíme 68 kč měsíčně. Baba tu šudlá chodbu cca 2× týdně, ale o úklidu nejde mluvit - spíš mám pocit, že tu chodbu víc ušpiní ![]()
Holky tak já ted uklízela 2 měsíce devítipatrak každý vchod jednou v týdnu ale nedělám to sama na sebe ale pod úklidovou firmou a dostávala jsem trojku, ted to zrušili prý je to drahý je fakt že nevim kolik si bere firma a kolik dává mě ![]()
Krásné dobré ráno všem!
Jdu s trochu jiným dotazem, protože se mi nechce zakládat jiná diskuze ![]()
V paneláku na chodbě vždy tři byty, k jednomu bytu se jde podél zábradlí - můžu si na to zábradlí dát takovou tu rohož, co se dávaly za postel - aby lidi, co jdou po schodech neviděli a my to trochu odhlučnili a zasoukromničili?
@Salorka No řekla bych, že ne…není to tvoje zábradlí a za další asi ani kvůli požárním předpisům.
Ahoj zajímalo by mně, kolik platíte za úklid v paneláku, pokud si neuklízíte sami. Myslím cenu za měsíc, za jednu bytovou jednotku. Jde o to, že já uklízím tři a nevím jestli nejsem moc levná
dík