Ukňourané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
25.5.09 22:37

Jo a když jsme u těch slovíček…
Včera mel podekovat za zmrzlinu prodavačce a já mu řikám - jak se Patričku řiká? a on prrrduus. No a ta druhá se přidá a bobky bobky… Potom zase něco chtějí a už hlásí sami aniž bych jim cokoliv řekla - nedekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
26.5.09 00:12

:lol: :lol: :lol: diky za tuto diskuzi, tesi mne ze to doma nemam sama. dnes uz jsem musela pocitat do dvaceti , ne ze by v tak kratke dobe prestal kńučet pochopitelne, ale aspon jsme na neja nervala ,at uz toho proboha necha. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.09 09:15

No, vidím, že když už nic jiného, tak v tom aspoň nejsme sami :roll: :lol:. Také už mám na některá slova alergii a i když se snažím zůstat klidná, tak nakonec většinou vybuchnu a ječím na ni :oops: :( .
Snad z toho všechny ty naše děti vyrostou dřív, než úplně přijdeme o nervy. Držím nám všem palce :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.5.09 12:13

Kykoušku asi by ta zmrzlina letěla do koše+upozornění, že to příště bude taky tak, jestli nebude děkovat.
Holka to na mě taky zkouší kňouráním, což je k zbláznění, tak jí okřiknu, ať nekňourá a když v tom pokračuje, tak jí povím, že tohle neslyším. To byste se divily, jak se snaží „přeladit“. Stejnou metodu mám na rozkazování, které dcera s tím kňouráním střídá, je docela sranda koukat na to, jak se snaží dostat hlas do normální pozice, někdy začíná větu naněkolikrát, protože jí to pořád přeskakuje :lol:
Ale je fakt, že u nás se dcera takto snaží pro:,–(it svoje-nákup něčeho, dívání na TV apod., v případě kdyby kňourala, že mám blbý boty, či co, tak to fakt nevím, co bych s ní dělala. Zabila? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.5.09 13:25

Jo, u nás to „funguje“ taky tak: „Kristýnko, máš pusinku - umíš krásně mluvit, tak PROČ křičíš?! Chceš něco, tak řekni CO!“ Ale říkat tohle 100× denně je fakt šílený :evil:
Když byla malá, učila jsem ji znakovku, abysme se líp domluvily, teď už mluví krásně, ale vzteká se a vříská neuvěřitelně. A dnes v šalině (ano, jsem z Brna;)), když jsem se držela stejné tyčky na mě přímo zařvala: „Tyyy - NEZLOB!!!“ - nechybělo moc a slízla jsem i facana:)
Ale je to miláček a když mi dnes mamina s devítiměsíčním miminkem řekla, že oni už mají toto vztekací období za sebou, v duchu jsem se smála - nevím, jestli se v našem případě dá mluvit o období - přecejen 27 měsíců, to je setsakra dlouhý období :lol:
 Tereza

• Citovat
  • Upravit
7461
26.5.09 13:37

Mame to doma uplne stejne, nastesti to dela jen Kacka. Mit to stereo, tak se fakt picnu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.5.09 16:59
Anonymni píše:
Kykoušku asi by ta zmrzlina letěla do koše+upozornění, že to příště bude taky tak, jestli nebude děkovat.
Holka to na mě taky zkouší kňouráním, což je k zbláznění, tak jí okřiknu, ať nekňourá a když v tom pokračuje, tak jí povím, že tohle neslyším. To byste se divily, jak se snaží „přeladit“. Stejnou metodu mám na rozkazování, které dcera s tím kňouráním střídá, je docela sranda koukat na to, jak se snaží dostat hlas do normální pozice, někdy začíná větu naněkolikrát, protože jí to pořád přeskakuje :lol:
Ale je fakt, že u nás se dcera takto snaží pro:,–(it svoje-nákup něčeho, dívání na TV apod., v případě kdyby kňourala, že mám blbý boty, či co, tak to fakt nevím, co bych s ní dělala. Zabila? :lol: :lol: :lol:

Dokud nemáš tu správnou „Kňouru“ doma nepochopíš :) Správná „Kňoura“ nepřeladí, na rozdíl od normálního dítka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
26.5.09 19:50
Lesina píše:
Anonymni píše:
Dokud nemáš tu správnou „Kňouru“ doma nepochopíš :) Správná „Kňoura“ nepřeladí, na rozdíl od normálního dítka :)

Mít tak jeden, aspoň JEDEN!!! den normální dítko…to je sen.

• Citovat
  • Upravit
2047
26.5.09 23:05

Dnes jsem si na tuto diskusi vzpoměla. Opět jsme zažili celý den uknouraný, ale tak moc, že jsem se tomu už musela smát :lol: :oops: . Jinak bych jim utrhla hlavy :oops: . Koupaly se v bazenu a hroznej problém, že čas od času se do vody dostane hmyz. Beruška jim udělala boláček udajně, takže řev a řev. Když jsem je jim řekla, at teda jdou z vody, tak opět řev. No nevim. U nás je to čím větší rozum by měly mít, tim ho mají mín :roll: a to je jen lehký odvar z dneška. Holky, pomáhá počítat do deseti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.5.09 22:03

Ukňourané dítě

Tak se přidávám do klubu. 8) náš mladej má 5 let a není dne, kdy by vynechal :twisted: . Stále jsem čekala,kdy to přestane a ono nic.Takže už nečekám a ráda ho půjčuju tatínkovi,babičkám a dědečkům, páč mi to už hlava nebere.Hysterka v trenýrkách. V lepším případě fňuká, kňučí,v těch horších už přirovnávám k vytí psa.Ještě, že náš druhý hošík je pohodové a usměvavé miminko.Ten pohodář se narodil asi proto, abych pochopila, že to nebyla moje „výchovná“ chyba, a žádný období vzdoru…ale ten starší prostě takový je a já nic moc nenadělám,i kdybych se rozkrájela. Přeju všem pevné nervy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.5.09 22:20
Lesina píše:
Ale aspoň vám děti mluví, ne? Náš Elouš komunikuje pouze řevem - plus používí celkem tři slova - mamí, nééé a necíííí (nechci). Další slova netřebuje… Je to na bednu, do toho ječí starší Kunhůty, přesně jak jedna z vás říká - hlava jak pátrací balón…Těším se až z toho vyroste, fakt. A už teď vím, že se mi po tom bude stýskat - kdysi jsem šílela z toho, že do našeho záchodu 90×105 cm jsem chodila ve čtyřech - Adli na jednom koleni, Pepi na druhém a pod nohama pes… Strašně mi to chybí… Teď chodíme na záchod jen ve třech - Eli mi direktivně odměřuje toaleťák a čokl leží opodál a není to ono :D

A já jsem se bála, jestli nejsem divná, když beru malého s sebou na WC - ne vždycky teda, jenom když je mamánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
17.5.12 11:44

Máme doma taky ukňouránka, je spíš jak holčička, období vzdoru se u nás projevilo teatrálním pláčem a kňouráním. Ale musím přiznat, že je to spíš v době, kdy se nudí, venku to moc nedělá, jenže venku zas nejste pořád že? Když se zabaví, tak je ok, jakmile si chci dáchnout a po něm chci, aby si sám hrál-katastrofa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.5.12 11:56

Taky se hlasime k uknourankum…musim rict, ze mi to vadi vic jak zurivej rev :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
17.5.12 12:06

U nás je to stejne… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
17.5.12 12:17

Vytáčí mě to šíleně, a nepomáhá mluvit s ním v klidu, ani hučet. Ale co je horší, vztekání nebo kňourání, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí