Ukňourané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2535
17.5.12 12:21

@Ewule0712 - to píšeš o tom našem ne :mrgreen: ? Nejhorší je to když vařím nebo prostě něco dělám. Venku pohoda, většinou. Včera mu říkám, že jdem na velký auto a on ne a zase začal ječet a chtěl jinam :roll: . Jo a vždycky jak něco nemá hned nebo mu nevyhovím tak taky hysterčí a kňourá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.5.12 22:17

Mijuu koukám, že máme asi dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
18.5.12 09:05

@luciaasek - hi, že by :lol: .
Ráno, když ho nevytáhnu hned z postýlky - kňourá, dojde mlíko - kňourá, má si sednout na nočník - kňučí, chci ho přebalit - řve, nedám mu ochutnat co jím - kňučí, oběd chce jíst zásadně sám - nesní skoro nic, zato všichni a všechno je od jídla. Jdem ven, u oblíkání přede mnou zdrhá a kňourá, venku pohoda - včera jsme stáli asi půl hodiny u bagru a ne a ne jít jinam. Tak jsem ho z jekotem odvlekla, ani taťka nezabral, který nám přišel na proti jak přijel z práce :roll: . Dostat ho do auta do sedačky, když z někama odjíždíme - řve. Přijdem domů, zavřu dveře - lehne na zem řve, vzteká se někdy i mlátí hlavou do země. Po koupání - zase kňučení. Je to taková malá hysterka, ale jinak je to zlatíčko :* .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
18.5.12 12:03
@Mijunkaa píše:
@luciaasek - hi, že by :lol: .
Ráno, když ho nevytáhnu hned z postýlky - kňourá, dojde mlíko - kňourá, má si sednout na nočník - kňučí, chci ho přebalit - řve, nedám mu ochutnat co jím - kňučí, oběd chce jíst zásadně sám - nesní skoro nic, zato všichni a všechno je od jídla. Jdem ven, u oblíkání přede mnou zdrhá a kňourá, venku pohoda - včera jsme stáli asi půl hodiny u bagru a ne a ne jít jinam. Tak jsem ho z jekotem odvlekla, ani taťka nezabral, který nám přišel na proti jak přijel z práce :roll: . Dostat ho do auta do sedačky, když z někama odjíždíme - řve. Přijdem domů, zavřu dveře - lehne na zem řve, vzteká se někdy i mlátí hlavou do země. Po koupání - zase kňučení. Je to taková malá hysterka, ale jinak je to zlatíčko :* .

Statečná to žena :) :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacaw
26.6.12 15:49

.. tak přesně tento model mám doma v dvojím provedení a šílím :-( Tchyně mě má za hysterku a manžel to komentuje slovy " ty s tím naděláš jsou to děti". Tak doufám, že to někdy skončí :-))k.

• Citovat
  • Upravit
1626
26.6.12 22:36

Holky, přidávám se do klubu :lol: Já mám holčičku 20měsíců a je strašně, ale fakt děsně ani né tak ukňouraná, ale UŘVANÁ,já jsem z ní kolikrát na prášky, vůbec neposlouchá, když jí něco říkám, lehá si na zem, řve, při přebalování taky řve, na nočníku si furt chce hrát s hračkama, furt do kola opakuje ťapi ťapi a pak nabírá na intenzitě, jíst sama nechce, to začne řvát:Maminka, maminka, já jí musím furt krmit, ach jo, jinak by vůbec nejedla a nejvíc mě vytáčí, když jí chci umýt ruce nebo vyčistit zuby, tak jí říkám, ať si stoupne na stoličku, co máme pod umyvadlem a začne se kroutit, lehat si na zem a křičet :evil: Venku to jde, to si běhá v parku, na hřišti, jen když pak chvátám domů a dám jí do kočárku, tak zase řev, ale aspoň že v tom nejsem sama, někde jsem četla, že je to období vzdoru, no doufám, že se to brzo uklidní, ségra má chlapečka o 5měsíců staršího a ten je pravý opak, šíleně hodnej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.6.12 22:06

Náš kluk byl do 4 let uřvaný. Když jsem čekala holku, těšila jsem se moc, jak bude hodná (říká se jedno dítě je uřvané, druhé hodné),můžu říct, holka je ještě uřvanější než byl kluk. Říkám si pořád, hlavně že jsou zdravé, jsou i daleko horší případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.7.14 23:08

Taky mám doma knouru a jsem z toho uz na nervy. Je ji 2 roky a 2 mesice a pred mesicem se nam narodilo druhe mimco. Od te doby se to strasne zhorsilo a knoura, fnuka a vzteka se kvuli vsemu. Kdyz ma formu, tak je to treba i 15× denne, neprehanim. Nejen ze na ni kolikrat unavou uz rvu, ale vcera mi vylozene ruply nervy a dostala hodne na zadek. Coz vedlo akorat k tomu, ze mela zachvat vzteku, jecela, dupala, sileny. Obecne plati za hodnou holcicku, myslim, ze jsem i docela prisna mama. Ve 2 letech umi dekovat, rika si prosim, sama se obleka a svleka, meje ruce. Myslim, ze ji docela vedu… ale v tomto jsem bezradna. A asi jak jsem unavena, tak jsem kolikrat povolila jen aby byl klid… a ted se mi to vraci i s urokama, je to s ni cim dal horsi. Asi je to reakce na malou, ke ktery se ale jinak chova krasne. To je nam to dava sezrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.7.14 23:45

Super oživená diskuze. Hned mi je lépe, zrovna dnes to bylo na vyskočení z okna a to má dcera 20 měs. a je taková už od mimina. Zkažení nálady bez příčiny i sama sobě, že se jí něco nepodaří, nebo něco chce či nechce, něco se jí nelíbí. Kňourá, skučí, hučí, podám - chce sama, nepodám - chtěla podat, zvednu - chce dolu, nechám na zemi - zase špatně. Kdo nezažil nepochopí. Dřív mi ujížděly nervy, že jsem ji okřikla, teď je častější rezistence, už začínám být netečná i v běžných situacích. Dobře mne to vycvičilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.7.14 01:04

@i_press tohle přesně jsem měla s dcerou skoro ve stejném věku… pomohlo to, že jsem si s ní denně na 20-30minut sedla na zem a hrály jsme si - bez přítomnosti miminka… Zásadně jsem nikam neodbíhala a nic jiného nedělala. prostě byla jsem zase jen její maminka.. lépe je hrát si déle… co nejdéle, ale domácí práce se musí taky dělat… A zapojovala jsem ji do všeho, kam to šlo. Zapojovala jsem ji do péče o miminko -namazat dupku, odlepit plínu, sundat dupačky apod. A hodně se mazlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
5.7.14 14:54

3 a 5 let, už 4.týden doma kvůli neštovicím. Večer z nich lezu po zdi :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.7.14 23:04

Můj skoro 14.měsíční sem zjistila je snad zásadně ukňouranej, vzteklej a nic mu není vhod snad jen v mojí přítomnosti :mrgreen: když je vždycky navečer dvě hoďky s tátou, já jdu mezitím se psama, tak takovej prej není a teď ho měla babička na víkend, jeli sme pryč, tak byl taky prej hodnej. a jen co uvidí mě, tak to začne, to jeho „eeeee“ :D kolikrát sem z něho taky na prášky :mrgreen: vždycky byl takovej akčnější a často nespokojenej, tak sem si říkala, že jak začne chodit, tak to bude lepší. ale ono je to spíš horší, protože teď už nechce být ani na kočáru a když ho vypustím, tak zásadně jde jinam než potřebuju :zed: :mrgreen: a vztekat se umí úplně ukázkově a to i z mého pohledu bezdůvodně :twisted: čím mu ale udělám rozhodně radost je, když řeknu, že jdeme pápá, tak to celej natěšenej nese boty a vyřvává pápá pápá. ovšem i své výhody je mít dítě, kterému se musíte stále věnovat a to, že za rok 20kg dole :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.7.14 23:22

Já mám 4 letého syna a ten je ukňouraný a vzteklý od narození.
Už jak ráno vstane, tak má špatnou náladu, nechce se s nikým bavit, kňourá, všechno odmítá, prostě negativista :roll: Jeho mladší bráška je opak:Ráno vstane, je veselý, směje se, mazlí se, má radost ze života.
Odpoledne jdeme třeba ven. Starší syn už kňourá jen kvůli tomu, že ven jdeme, přitom když jsme venku, tak je tam rád. Sice po pár ušlapaných metrech začíná kňourat, že už nemůže, že se mu nechce, prostě si vždycky na každé situaci něco najde. Už jsem se s tím nějak vyrovnala, že má takovou povahu, druhá syn je zase jeho opak, takže je to aspoň takto vyvážené.
A jinak to kňourání taky nesnáším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.7.14 23:37

@suwari :mrgreen: a já si naivně myslela, že to věkem přejde :think: tak asi třeba ne, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.15 13:17

Holky, prosím, prosím, obnovuji diskusi a doufám, že sem někdo z původních přispěvatelek napíše, že z toho dítě vyrostlo.
Já už jsem toho svého kňouru dneska málem seřezala. On v podstatě od roka nedělá nic jíného, než že kňučí. Cokoliv není po jeho, kdykoliv musí počkat, tak kvíká, kňučí.
Teď jsme se vrátili z dovolené (první od jeho narození) a myslím, že dlouho nikam nepojedeme. Manžel prozřel, že nekňučí občas, ale že kvičí pořád. Myslím, že muž si zažádá o více služebních cest a bude si regenerovat nervy v práci.
Už nevím, co s ním, jsem z toho na prášky a začínám být dost výbušná. Mám obavy, že se v blízké době neudržím a seřežu ho jako žito. Ač je to vymodlené dítě, jediné a zřejmě i jediným zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí