Jak spočítat ukončený měsíc u miminka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@asha jo tak to jo ![]()
A protože ke ukončená 23 tečka hodina jdu spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
@asha jo tak to jo
A protože ke ukončená 23 tečka hodina jdu spát
Probiha 24., dopr…
To zas bude rano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha to bude. Ale já jsem s malým v dětské léčebně takže snídani dostaneme
vařit nemusím a i nám uklidí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha píše:
3 mesice bez tecky prosim
Taky muzes rikat, ze jsi tehotna 33 tydnu. Sice zrovna frci 34., ale nebudme detailisti, ne?
neřeště už ty moje tečky prosím, neskládám tady maturitu ale snažím se diskutovat ale tady je to jeden hnidopich vedle druhýho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina ale zase kdo má maturitu ze psaní na e -miminu že
mohla sis jí tady klidně složit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina píše:
neřeště už ty moje tečky prosím, neskládám tady maturitu ale snažím se diskutovat ale tady je to jeden hnidopich vedle druhýho![]()
A nahodou to vubec neni OT, vis? Kdyz se bavime o ukoncenych tydnech a mesicich, je rozlisovani cislovek zakladnich a radovych zakladni vec
![]()
Ale to se vstreba ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, když Vás tak pročítám, tak ani doktoři v tom nemají jasno. Rodila jsem v 35+6 (podle mě a gynekologů to je 36.týden). Pediatři a neurolog zase všude píšou, že je to 35.týden.
Na co se chci ale zeptat je to, zda se u dříve narozených dětí posunuje také začátek příkrmů, očkování, apod. (myslím tím např. zavádění příkrmů v 6. měsíci, takže u nás by to bylo až v sedmém
?)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarinetka1 Já bych řekla, že v tom jasno mají, jen se neobtěžují tam psát to ukončený… protože 35+6 je ukončený 35. týden a běžící 36. týden, i když reálně je skoro ukončený i ten 36. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nultý den až cca 30. den je 1. (první) měsíc života.
Jeden celý ukončený měsíc + 1 den je už začátek 2. měsíce života (ten 1 den patří už k běžícímu 2. měsíci).
Ukončený 4. měsíc = 4 celé měsíce, takže prostě 4měsíční narozeniny.
35+0 až 35+6 je 36. tt., který ve 35+0 začíná a ve 35+6 končí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, tohle je jako si myslet, že pondělí končí až o půlnoci z úterý na středu
Nejsou na to na netu taky nějaký kalkulačky pro ty kdo tomu nerozumí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak maj na ty přesnídávky napsat od 4tého měsíce, aby to takový blbouni, jako já, pochopili a netrápili své dítě ještě 14 dní po UKONČENÉM 6tém měsíci hlady
ne, to si dělám srandu, ale když se kvůli tomu někdo dokonce dohaduje s taťkou a pak si třikrát přepočítá, tak to asi tak úplně jasný není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rerere Nojo, ale když tam napíšou od 4. měsíce, tak to může být pochopeno jako od běžícího 4. měsíce, tedy den po ukončení toho 3. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@rerere Nojo, ale když tam napíšou od 4. měsíce, tak to může být pochopeno jako od běžícího 4. měsíce, tedy den po ukončení toho 3.
jj
Spíš by měli psát od čtyř měsíců, to snad by každej pochopil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá Jo, to jo
nebo tam nepsat nic a každý ať se podle složení rozhodne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit