Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Petra Z píše:
Tak kamarádky dítko první měsíc asi nebylo nebo co??????![]()
Nebo to je jako nultý měsíc??
jak to vysvětlovala???
taky jsem ji vysvětlovala,že když má dítko 2 týdny tak přece nemá 0měsíců,ale půl měsíce…ona mi na to říkala,že ze začátku se nepočítají měsíce ale týdny dítěte
To je jak v te pohadce Byl jednou jeden kral rozbij jedno nebo dve vejce takze 3
![]()
M+M+S píše:Petra Z píše:taky jsem ji vysvětlovala,že když má dítko 2 týdny tak přece nemá 0měsíců,ale půl měsíce…ona mi na to říkala,že ze začátku se nepočítají měsíce ale týdny dítěte
Tak kamarádky dítko první měsíc asi nebylo nebo co??????![]()
Nebo to je jako nultý měsíc??
jak to vysvětlovala???
No joooo a tak když má teda 4 týdny,tak je to měsíc ne????
![]()
Petra Z píše:
Ale holky…takové diskuse už tady byly…
takže je to normální
No to snad ne
kattkka píše:M+M+S píše:kamaradka asi nebede moc chytra co?
A to jsem ji říkala,že jsme teď byly u doktorky na ukončené 7M prohlídce a ona mi tvrdila,že někdo to počítá dle „lékařských“ příruček a jiný dle „selského“ rozumu… a že já to počítám dle lékařských příruček
no…považuje se za jednu z nejchytřejších ![]()
M+M+S píše:kattkka píše:no…považuje se za jednu z nejchytřejšíchM+M+S píše:kamaradka asi nebede moc chytra co?
A to jsem ji říkala,že jsme teď byly u doktorky na ukončené 7M prohlídce a ona mi tvrdila,že někdo to počítá dle „lékařských“ příruček a jiný dle „selského“ rozumu… a že já to počítám dle lékařských příruček
mohu mit dotaz jake ma vzdelani.
Mam taky jednu takhle chytrou znamou ale ted uz se nad tim smeju.
jestli tu už podobné diskuze byly,tak se omlouvám. Všem vám moc děkuji
já už to počítala i ve spánku v noci
byla jsem z toho tak zmatená…ted díky vám vím,že jsem počítala dobře já
![]()
jj,taky mám jednu takovou která je nejchytřejší a ráda se dohaduje a pak když zjistí že mám pravdu nebo to prostě nechápe řekne že je to jedno ![]()
lukymaty píše:
jj,taky mám jednu takovou která je nejchytřejší a ráda se dohaduje a pak když zjistí že mám pravdu nebo to prostě nechápe řekne že je to jedno
kdyby řekla že je to jedno…ona neuznává chyby-neumí to. Ale ponižovat a shazovat člověka-to umí na 1*
M+M+S píše:lukymaty píše:kdyby řekla že je to jedno…ona neuznává chyby-neumí to. Ale ponižovat a shazovat člověka-to umí na 1*
jj,taky mám jednu takovou která je nejchytřejší a ráda se dohaduje a pak když zjistí že mám pravdu nebo to prostě nechápe řekne že je to jedno
takový lidi jako je ona házím za hlavu…prostě jedním uchem tam…druhým ven. Trošku mě to od ní zarazilo-přeci jen má už 2 dospělé děti,tak by to měla vědět jak se co počítá…
Jak už psaly holky, máte ukončený 7. měsíc. Nic si z toho nedělej, já jsem s tímhle taky narážela, podlě mne je to naprosto jasné, ale stejně mi holky kolem tvrdily, že dítě má ukončený např. šestý měsíc v momentě, kdy slaví sedm měsíců..
Má ukončený 7 měsíc.Ta známá je fakt blbá, ale nic si z toho nedělej.Ty máš tuhle paní chytrou jen jako známou.Já mám takovouhle švagrovou.A bydlíme spolu v jednom baráku.Takže taky děs.A řeknu ti jedno - blbcovi to nevysvětlíš…