Ukončený 7m?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
23.4.11 14:08
Petra Z píše:
Tak kamarádky dítko první měsíc asi nebylo nebo co?????? 8-o :mrgreen:
Nebo to je jako nultý měsíc??
jak to vysvětlovala???

taky jsem ji vysvětlovala,že když má dítko 2 týdny tak přece nemá 0měsíců,ale půl měsíce…ona mi na to říkala,že ze začátku se nepočítají měsíce ale týdny dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
23.4.11 14:08

Ale holky…takové diskuse už tady byly…
takže je to normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.4.11 14:09

To je jak v te pohadce Byl jednou jeden kral rozbij jedno nebo dve vejce takze 3 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
23.4.11 14:09
M+M+S píše:
Petra Z píše:
Tak kamarádky dítko první měsíc asi nebylo nebo co?????? 8-o :mrgreen:
Nebo to je jako nultý měsíc??
jak to vysvětlovala???
taky jsem ji vysvětlovala,že když má dítko 2 týdny tak přece nemá 0měsíců,ale půl měsíce…ona mi na to říkala,že ze začátku se nepočítají měsíce ale týdny dítěte

No joooo a tak když má teda 4 týdny,tak je to měsíc ne???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.4.11 14:10
Petra Z píše:
Ale holky…takové diskuse už tady byly…
takže je to normální :mrgreen:

No to snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.4.11 14:10
kattkka píše:
M+M+S píše:
A to jsem ji říkala,že jsme teď byly u doktorky na ukončené 7M prohlídce a ona mi tvrdila,že někdo to počítá dle „lékařských“ příruček a jiný dle „selského“ rozumu… a že já to počítám dle lékařských příruček :nevim:
kamaradka asi nebede moc chytra co?

no…považuje se za jednu z nejchytřejších :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.4.11 14:12
M+M+S píše:
kattkka píše:
M+M+S píše:
A to jsem ji říkala,že jsme teď byly u doktorky na ukončené 7M prohlídce a ona mi tvrdila,že někdo to počítá dle „lékařských“ příruček a jiný dle „selského“ rozumu… a že já to počítám dle lékařských příruček :nevim:
kamaradka asi nebede moc chytra co?
no…považuje se za jednu z nejchytřejších :zed:

mohu mit dotaz jake ma vzdelani.
Mam taky jednu takhle chytrou znamou ale ted uz se nad tim smeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
23.4.11 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.4.11 14:14

jestli tu už podobné diskuze byly,tak se omlouvám. Všem vám moc děkuji :srdce: já už to počítala i ve spánku v noci :think: byla jsem z toho tak zmatená…ted díky vám vím,že jsem počítala dobře já :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.4.11 14:14

jj,taky mám jednu takovou která je nejchytřejší a ráda se dohaduje a pak když zjistí že mám pravdu nebo to prostě nechápe řekne že je to jedno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.4.11 14:16

myslím nějaký učňák s nástavbou…fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.4.11 14:17
lukymaty píše:
jj,taky mám jednu takovou která je nejchytřejší a ráda se dohaduje a pak když zjistí že mám pravdu nebo to prostě nechápe řekne že je to jedno :zed:

kdyby řekla že je to jedno…ona neuznává chyby-neumí to. Ale ponižovat a shazovat člověka-to umí na 1*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.4.11 14:19
M+M+S píše:
lukymaty píše:
jj,taky mám jednu takovou která je nejchytřejší a ráda se dohaduje a pak když zjistí že mám pravdu nebo to prostě nechápe řekne že je to jedno :zed:
kdyby řekla že je to jedno…ona neuznává chyby-neumí to. Ale ponižovat a shazovat člověka-to umí na 1*

takový lidi jako je ona házím za hlavu…prostě jedním uchem tam…druhým ven. Trošku mě to od ní zarazilo-přeci jen má už 2 dospělé děti,tak by to měla vědět jak se co počítá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.4.11 18:52

Jak už psaly holky, máte ukončený 7. měsíc. Nic si z toho nedělej, já jsem s tímhle taky narážela, podlě mne je to naprosto jasné, ale stejně mi holky kolem tvrdily, že dítě má ukončený např. šestý měsíc v momentě, kdy slaví sedm měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
23.4.11 19:10

Má ukončený 7 měsíc.Ta známá je fakt blbá, ale nic si z toho nedělej.Ty máš tuhle paní chytrou jen jako známou.Já mám takovouhle švagrovou.A bydlíme spolu v jednom baráku.Takže taky děs.A řeknu ti jedno - blbcovi to nevysvětlíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí