Ukřičené batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
27.5.12 14:20

@ddinna no je to masakr, kdybych já ted pořídila 21 měsíční dceři mimino, tak se asi zblázní :nevim: žárlí i na psa, když se přijde mazlit, o sousrozencích nemluvím- jenže já mám dvě starší a čtvrté dítě fakt neplánuju :mrgreen: -musí to být očistec s takovým dětátkem- moje straší teda tolik nežárlili, bylo to vždycky téměř bez problémů. Časem se to určitě usadí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17124
27.5.12 21:21

No já mám taky dvě holky starší a tak byl mladas vlastně nejmladší a najednou se mu narodila konkurence :jazyk: U nás čtvrté v plánu rozhodně nebylo,ale stalo se a jsem za to moc ráda :pankac: Až kluci povyrostou,budou z nich partáci na lumpárny.Holky ségry už jsou o dost starší a takhle si kluci budou blízcí-doufám :pankac: :nevim: Až se tím vším prokousáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.5.12 21:51

Ahoj, před chvílí jsem napsala náš „příběh“, mrkni se. Máme to podobné.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana a Venoušek
26.6.12 13:42

Ukřičené batole

Holky, máme skoro 2 letého chlapcečka…je živej, až moooc…v noci mi nespí, budí se a strašně, ale strašně ječí i několik min, i hodin:-( nepomáhá hlazení, mléko, čaj, přebalení, na zadek (protože se i u toho strašně vzteká, ale dost) ani můj řev, když už je to hodinua já mám za sebu třeba 30min spánku..jsou noci, kdy pím jen 2,5h, ve dne sice spí 30min-3,5h, ale potřebuji udělat práci doma atd., takže lehnou tsi, nepřichází v úvahu, manžel jezdí kamionem a nemám u sebe nikoho z rodiny, jsem odstěhovaná na vesnici:-( a dále, malej, začala jsem ho dávat mezi děti, na dopoledne 2× v týdnu, je tam spokojený, jen si lehá na děti, jakoby se tulí (doma se tulíme, ale nevyžaduje to nějak extra) a nebo hází věci a dokonce, když nedostane, co chce, dokáže uhodit (doma to zkusí, ale okamžitě následuje trest-přes ruku, hubování, odnesení ho do pokoje, kde je sám na chvíli, než se uklidní) a vzteká se, strašně, jak není po jeho…údajně j eto i porodem a hyperaktivitou, ale to je dnes mi přijde jediné, jak Dr. dokáže pomoci…nemáte někdo zkušenost, radu?? Děkuji…nejsem daleko od „větve“ :-(((

• Citovat
  • Upravit
3003
26.6.12 13:54

Taky mam velmi ziveho skoro 2 leteho chlapecka..A taky se mi zacina vztekat, ne tedy v tom rozmeru, co popisujes ty. Ja vetsinou ignoruji, polozim ho na podlahu a odchazim od nej. Uz jsem to tedy udelala i v obchodaku, i kdyz se mi do toho moc nechtelo..Zatim vzdy se prestal vztekat skoro okamzite, vstane a jde ke me..Ale c funguje u nas, nemusi u vas. Malej taky spatne spal, v noci se porad budil :zed:.Nechavam ho vybrecet, pokud vim, ze neni nemocny nebo tak. Prvni noc, kdyz place tak vzdy trpelive vstavam, druhou kdyz vim, ze vse je ok, prijdu, polozim, reknu haji a jdu..Prodluzuji intrvaly a nechava ho kricet..Uz vi, vetsinou nekrici dlouho. Domaci prace a vareni si nechavam na vecer, vetsinou usedam kolem 10 vecer, pres den kdyz spi on, jdu si lehnout nebo sednout i ja..A ted kdyz je vetsi, je spousta domacich praci, ketre zvladam, kdyz jsme doma. On si hraje vedle me s autem, ja varim, vysavam a tak..Takze ted to vetsinou stham tak nejak rpes den..Myslim ze to je ten dvoulety vzdor, snad to brzy prejde..Hlavne si to uspporadej tak, at se trosku vyspis i ty…I kdyby to bylo na ukor uklizeni. Hodne sil a pevny nervy.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí