Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87
No Renata je buď feministka, nebo fakt lesba.. coz nic proti, ale chova se jak ![]()
@Misicka85 píše:
@Silwinka87
No Renata je buď feministka, nebo fakt lesba.. coz nic proti, ale chova se jak
Však ano..Já jsem zvědavá, co z toho ještě vyleze..
![]()
Koukám teď na opáčko, Ema sedí v hospodě s Mirkem a s nima u stolu sedí dva týpci, to je docela trapný jak tam sedí a usmívaji se ![]()
@Silwinka87 píše:
Holky, já už stahuju dnešní díl Ulice..
Já už stáhla včera, ale ještě nekoukala:-)
@hofka píše:
Já už stáhla včera, ale ještě nekoukala:-)
Taky jsem se ještě nedívala..Nějak nemám čas nebo co.. ![]()
Už se těšim na dnešní díl. Za 20 min začínáme. Musim si udělat popcorn a přemluvit dítě, aby mi do půl osmí spalo. ![]()
Holky tak já vás čtu a jen se bavím
S dítětem u zadku vždy přehlídnu tolik detailů a vy to tady pak všechno tak hezky rozeberete, že si to vždy teda jdu spustit znova, zda to tam fakt bylo ![]()
@MarkyM přesně to, co říkáš, mě napadalo u toho dílu taky. Že ti kluci jsou tam vyloženě trapní a nepřirození.
Na dnešní díl jsem zvědavá, ale ono to stejně vždycky nejvíc graduje v pátek, mi tak přijde ![]()
Díl byl dobrej:-) Mirek zase hnojí co se dá, Ema zlom, Hložánek šel hodně do sebe.. to ani moc neprozrazuju, to se ví:-)
@Weruska no jistě že v pátek, protože lidi musí čekat skoro 3 dny něž je další díl.
tak je vždcky musejí na víkend trošku nasrat. ![]()
Mě hrozně zajímá, jak dopadne Admirál s tou ochechulí.. by taky mohla mít už jinej kabát než tenhle divněhnědej:-)