Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, omlouvám se jestli jste to tu už řešili, ale teď jsem zahlédla jedním okem v TV ukázky na Ulici, že bude začínat cca v půlce srpna a ona tam Sandra Nováková bude hrát Adrianu? Viděla jsem ty ukázky jen letmo, tak jsem to možná špatně pochopila, ale přišlo mi to tak.
@Brita83 píše: Více
Jo, taky jsem viděla dnes ukázku se S. Novákovou jako Adrianou
Bude prudit nájemníky, i Klímovi. Kromě jiného mi do té role přijde starší.
To je divné, ne. V červnu je Adriana někdo jiný, než potom v další sezoně? Až taková změna?
@Haannka74 píše: Více
No tak to ať jdou do haje
Jestli herečka hrát nechtěla, meli ji teda nechat v Austrálii, než tohle. Typově úplně jiná..
navíc u p druhý vyměněná adriana ![]()
@vokishka píše: Více
A ještě přijde a bude prudit nájemníky?
ano, to uz tu sice bylo, když byla s tim Robertem, ale teď byla v pohodě, rozjíždělo se něco s eddiem, to si s touhle absolutně nedovedu představit teda ![]()
@a12 píše: Více
proto asi říkala, že je připravená na hejty
bude to asi zase další veletoč scénáristů
No, jestli to velmi pravdivý rozhovor., tak S. Nováková sama uvedla, že už rok nedostala žádnou roli, tak se sama Nově " vnutila", ať ji dají cokoliv.
@Haannka74 píše: Více
no to není její vina, ale nechápu ty scénáristy. Tak ji tam neměli dávat. A ze slušné holky se má zase najednou stát nějaká furie hnusná na nájemníky? To utrpěla úraz mozku, že taková změna.
Taky se mi to nelíbí
A nějak nevěřím tomu, že 5am linka i s eddiem bude takova příjemná, jako z tamtou adrianou.
Uz jednou vyměněná byla, ale byla aspoň podobnej typ, tamta ani moc nebyla herečka, a i tak se na to těžko zvykalo.
Ale tady, když najednou jen přes letní pauzu prijde ze světlý blondýny, tmavá adriana, to je dost ujetý
to tam teda uz po návratu z austrálie mohli dát někoho jinyho, nebo tu linku nerozjizdet, jestli tam chtěli vrátit adrianu jen rámci návratů bývalých herců.. Navíc se to před prázdninama, vyvíjelo tak, že se spíš nevrátí
te Klárce se nechce a práce.. Tak by mi tam sedělo víc, že v ty austrálii zůstane, než na silu tvořit linku pro novou herečku ![]()