Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9805
2.8.25 07:07
@Snopy123 píše: Více

Muzu se zeptat, kde to najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
2.8.25 07:35
@gargamelinka píše: Více

One play. Jmenuje se to Sl'ub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5675
2.8.25 12:34
@vokishka píše: Více

To je na voyu?

Edit: uz jsem docetla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
3.8.25 21:20

@vokishka Bude další řada. Nevím tedy kdy.

• Citovat
  • Upravit
5682
4.8.25 10:36

Ahojky, omlouvám se jestli jste to tu už řešili, ale teď jsem zahlédla jedním okem v TV ukázky na Ulici, že bude začínat cca v půlce srpna a ona tam Sandra Nováková bude hrát Adrianu? Viděla jsem ty ukázky jen letmo, tak jsem to možná špatně pochopila, ale přišlo mi to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
4.8.25 15:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
4.8.25 16:27
@Brita83 píše: Více

Jo, taky jsem viděla dnes ukázku se S. Novákovou jako Adrianou 8o Bude prudit nájemníky, i Klímovi. Kromě jiného mi do té role přijde starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
4.8.25 16:40

To je divné, ne. V červnu je Adriana někdo jiný, než potom v další sezoně? Až taková změna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
4.8.25 16:46
@Haannka74 píše: Více

No tak to ať jdou do haje :? Jestli herečka hrát nechtěla, meli ji teda nechat v Austrálii, než tohle. Typově úplně jiná.. :roll: navíc u p druhý vyměněná adriana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
4.8.25 16:48

A ještě přijde a bude prudit nájemníky? :nevim: ano, to uz tu sice bylo, když byla s tim Robertem, ale teď byla v pohodě, rozjíždělo se něco s eddiem, to si s touhle absolutně nedovedu představit teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
4.8.25 16:51
@a12 píše: Více

proto asi říkala, že je připravená na hejty :mrgreen: bude to asi zase další veletoč scénáristů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
4.8.25 17:11
@a12 píše: Více

No jo, to je fakt, to už bude třetí Adriana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
4.8.25 18:30

No, jestli to velmi pravdivý rozhovor., tak S. Nováková sama uvedla, že už rok nedostala žádnou roli, tak se sama Nově " vnutila", ať ji dají cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
4.8.25 18:32
@Haannka74 píše: Více

no to není její vina, ale nechápu ty scénáristy. Tak ji tam neměli dávat. A ze slušné holky se má zase najednou stát nějaká furie hnusná na nájemníky? To utrpěla úraz mozku, že taková změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
4.8.25 18:54

Taky se mi to nelíbí :? A nějak nevěřím tomu, že 5am linka i s eddiem bude takova příjemná, jako z tamtou adrianou.
Uz jednou vyměněná byla, ale byla aspoň podobnej typ, tamta ani moc nebyla herečka, a i tak se na to těžko zvykalo.
Ale tady, když najednou jen přes letní pauzu prijde ze světlý blondýny, tmavá adriana, to je dost ujetý :roll: to tam teda uz po návratu z austrálie mohli dát někoho jinyho, nebo tu linku nerozjizdet, jestli tam chtěli vrátit adrianu jen rámci návratů bývalých herců.. Navíc se to před prázdninama, vyvíjelo tak, že se spíš nevrátí :nevim: te Klárce se nechce a práce.. Tak by mi tam sedělo víc, že v ty austrálii zůstane, než na silu tvořit linku pro novou herečku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí