Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
4.8.25 23:55

A to uz je jako jisté ze bude hrát andrianu? Jestli jo tak blbější roli ji tam dat nemohli.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
5.8.25 08:49
@Punksnotdeath píše: Více

Je to v ukázkách co běží v televizi, zase za pár dní Ulice začíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
5.8.25 08:51
@Punksnotdeath píše: Více

V ukázkách to bylo.. Ja to teda zahlidla pozdě, tak jsem jen bez nějakýho oslovení slyšela jak se dohaduje u dveří snad s Anezkou, že se maj vystěhovat 8o
A pak na lavičce jak ma hlavu na rameni edyho :roll: vůbec mi to nesedělo :? Je i starší nez byla původní adriana a ikdyz vypadá dobře, tak to prostě vidím :mrgreen: a ikdyz je s hercem eddieho stejně stará, tak stejně mi k němu nepasuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
5.8.25 09:22

Taky jsem teď tu ukázku viděla. Jsem docela znechucena, budu celou tuto linku přetáčet. Nahradili původní pěknou a v poslední době i milou Adrianu takovou nesypatickou a úplně charakterově jinou osobou. Navíc, já tuto herecku nemám vůbec ráda už od doby Ordinace a na další seriály s ní jsem se už nedívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
5.8.25 09:31

Úplně mi to připomnělo jak roli Báry Jordánové místo Terezy Brodské hrála Žilková :lol: to taky nemohli vybrat víc odlišnou herečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
5.8.25 09:38
@Dixies píše: Více

Mam to úplně stejně i s herečkou :oops:
Ještě teď, jak je ji plnej internet :mrgreen: Jednou o ni napíšou že vypadá pěkně v plavkách, což bezpochyby vypadá, a uz snad nesdílí jiný fotky, ne? :mrgreen: když o ni je snad denně clanek a je v plavkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
5.8.25 09:39
@Anna766 píše: Více

To byla taky hrůza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
5.8.25 09:40
@a12 píše: Více

A na každé dovolené má problém a stěžuje si do bulváru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
5.8.25 09:41

To jo, ale tam to bylo docela mile pojaty, že to byl jen záskok, kvůli nemoci možná? Už nevím.
A i se tam spolu nějak potkaly, ne? :mrgreen: a pak se zas vrátila původní Bára.
Ale tohle je takový divný. V červnu adriana, kterou známe a v srpnu uz úplně jiná a, asi i zbytečná.. Buď se teda z austrálie měla vrátit už ta jiná, aspoň podobná, nebyl by to takovej sok, když uz jsme na ni vůbec nebyli Zvyklý. Nebo ji po těch prázdninách v ty Austrálii nechat :nevim: stejně by to dávalo větší smysl, než ji sem vracet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
5.8.25 09:42
@Dixies píše: Více

To jsem něco kdysi viděla, ale pochopila jsem, že to má bejt rádoby vtipný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
5.8.25 09:55

Já to neposuzuju, jen že mi to připomnělo. Dcera na mě koukala, a prej jaká Žilková? Si to vůbec nepamatuje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
5.8.25 09:59

Jj, uz je to dost dávno.
Ja pochopila, ze myslíš podobnost těch herecek.. Ale u ty Báry mi to tolik nevadilo, když to byl priznanej záskok. Tady mi to přijde divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
5.8.25 10:18

Tenkrát měla Brodská nějaký zdravotní problém, myslím s páteří :think: Tam bylo pěkné, když se potkaly ve dveřích, Žilková předala roli a Brodská se zase vrátila do seriálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39569
5.8.25 10:19

Ona Brodská měla tehdy nějaké bolesti nebo operaci zad, pokud se nepletu, ale hlavní bylo, že řekli, že to je jen zástup, ale jak píšete - úplně opačný typ herečky vč. barvy vlasů. Ale teď to samý a ještě třetí herečka jako Pešková? To jako fakt ta Sandra bude hrát ji? Já teď nikde zatím nepátrala a nic nečetla, tak se mi tomu nechce věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21303
5.8.25 10:43

@Brita83 to snad neee. Radši žádnou Adrianu nez takovou traparnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí