Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bedrisek píše: Více
Ruce má štíhlé, takže je buď těhotná nebo něčím hodně naṣrala kostymerku. ![]()
@malákráličice píše: Více
Ona v pytlich chodí i v soukromým životě ![]()
@malákráličice píše: Více
Myslím, že se na ni vyřádila kostymérka
Na instagramu má normální fotku a video v pěkných bílých letních šatech a těhotně nevypadá.
@bedrisek píše: Více
Jojo, píše o tom i tady. A ta výměna za Sandru je fakt potvrzená.
Náhlé přeobsazení oblíbené role zvedá naštvané diváky ze židlí
@Apolena05 píše: Více
Já na tom zas nevidím nic tak hrozně zvláštního. Povolání jako kterékoliv jiné. Když budeš bez práce, tak budeš taky u různých firem sondovat a ptát se na práci. Celkem normální. Ti herci taky musí z něčeho žít a platit složenky.
Ted jsem si vzpomnela jak pred vice nez deseti lety nastoupila tahle Adriana číslo 2 a vsichni ji nesnášeli, nadavali ze je škaredá, ze nema zadny rty atd..
ale to tam mela jeste blbou karmu, fetovala, utekla mame s tim notasem, pak ten de*il Robert.. pak se dala do kupy a byla fajn a ted pri tom navratu úplně boží. Tak uvidime co s postavou provede Sandra.
Ona na začátku byla jiná herečka nejen na roli Adriany, ale i jeji matky Kláry. Vyměnily se pak herečky v obou rolích zároveň. Adriany i Kláry.
@Anna766 píše: Více
Ty jo, to už si nějak nepamatuju, kdo hrál tu původní Kláru?
@Brita83 píše: Více
Tu hrála bývalá partnerka Ondřeje Pavelky ( Olda Farský), Sabina Králová.
@Žirafa 69 to jsem si vůbec nevšimla. Vypadají úplně stejně. Nevšimla jsem si ani změny 1. Adriany (jak přišla po tolika letech, nepamatoval jsem si ji) a ani Lexika. Kdyby se o nem nepsalo, myslela bych si, ze vyrostl.
Jsem hodně nevsimava. Tady je ta změna ale dost strašná. Nováková je mnohem starší, černé vlasy, tmavší pleť. Aspoň trochu vlasy prebarvit by ji mohli. Stejně ji ta barva nesluší.
@Dixies @malákráličice V tomto případě šlo aspoň o dost podobné typy, že?
@Žirafa 69 @Dixies Děkuju, teď když ji vidím, tak si ji vybavuju. Ty jsou si alespoň hodně podobné. ![]()