Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Jo problémová Anežka tam zůstává jo?
Ja si rikala, že ji to vůbec nevadí když teď začla chodit s tim klukem. Tak ro je hodně divný.
@a12 píše: Více
tak já to pochopila tak, že zůstává. Ona má před maturitou už, ne?
Já to taky tak pochopila, že Anežka zůstává, jen Michal se měl stěhovat.
Jako Žofka je taky dobrá. Nejdřív nechce kvůli Zdeňkovi s mámou bydlet vůbec, a najednou by jí nevadil, hlavně že by oba s Michalem bydleli spolu u mámy ![]()
Já těm mladým opravdu lidsky rozumím, ale co mi hlava fakt nebere, s jakou drzostí a jakým stylem s těmi rodiči mluví a vše berou jako samozřejmost
Presne tak..Chapu, ze se Michal nechce na rok nekam presouvat, ale ten styl jakym to podava rodicum je silenej. A ta jeho krasotinka misto aby se sebrala a vratila se domu, tak jeste skemra, at tam Michala nechaji…tu bych vypakovala jako prvni. Ze tohle je mezi rodici a Michalem a ona at da zpatecku.
Takze z toho bude bakonec studentsky byt
a platit ho budou Klimovi, kteri budou bydlet i v Libverde…nooo, na to, ze pred prazdninama nebo nejak na jare resili kazdou korunu, tak se nejak rychle oklepali…a Klimova si v salonu nepronajima tu mistnost? To si urcite plati, ne? Proste zase nedomysleny
@bedrisek píše: Více
Taky mi to přišlo ujetý od Žofie, že by se tam tísnili a byli na jednou všichni po kupě. A vůbec i ty Klímovi, jsou na toho kluka krátký, ale Anežka nezůstává pozadu, jen by pořád taky chtěla mít pravdu a být po jejím ![]()
Tak jsem zvědavá, jestli se ještě něco vymyslí, jestli mladý zůstanou nebo část a bude na ně někdo dohlížet ![]()
@sharunka03 píše: Více
Tak to, že by teď byli u zofky mámy byla první věc, co mě napadla a přišlo by mi to logicky a celkem fér ![]()
Takovou dobu se klimovi starali o zofku, tak by se to asi teď mohlo otočit, když nastala tahle situace
konečně by měla máma zofku u sebe, nejdřív vypadala, že se to bez ní nepřežije a teď
a asi by pro zofku bylo příjemnější, že by v tom bytě byl Michal a nezůstávala tam třeba s přítelem mámy sama ![]()
@sharunka03 píše: Více
A teď se netisni?
u klimovych mi to přijde ještě horší teda… Maj ještě Anezku. Máma zofie jiný dítě nemá ![]()
I u klimovych byli v pokojíčku ![]()
Mně by na tom prostě vadilo i by mě jako rodiče mrzelo, že si na mě dítě vzpomene až ve chvíli, kdy mi teče do bot.
Pokud vím, nikdy varianta společného bydlení u Žofčiny mámy nepadla a pokud ano, mladí o to nestáli. A najednou ne jim matka dobrá a ani Zdeněk nevadí
Přijde mi trochu divný říct, ze si dítě vzpomnělo, až když mu teče do bot, když tady mluvíme o holce, který je sotva 18
Častěji si měla vzpomenout spíš máma
Žofiin otec odešel někam do věčných lovišť? Je to právník, Klímovi ho znají, ten by byl pro ně přece dost důvěryhodný.
@vokishka píše: Více
Ten se dal dohromady s Ditou, bývalou kolegyni Klímy z banky.
@malákráličice píše: Více
Tak to by měl Michal hlídání skoro v rodině ![]()
To sice jo, ale Žofka teď ji to skoro vyčítave ať to Klimum teď vrátí, že by byli u ní…, předtím u mámy ne a ne a ta nakonec povolila…