Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61049
19.8.25 10:37
@vokishka píše: Více

Jo problémová Anežka tam zůstává jo? :think: Ja si rikala, že ji to vůbec nevadí když teď začla chodit s tim klukem. Tak ro je hodně divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65075
19.8.25 10:38
@a12 píše: Více

tak já to pochopila tak, že zůstává. Ona má před maturitou už, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
19.8.25 11:17

Já to taky tak pochopila, že Anežka zůstává, jen Michal se měl stěhovat.

Jako Žofka je taky dobrá. Nejdřív nechce kvůli Zdeňkovi s mámou bydlet vůbec, a najednou by jí nevadil, hlavně že by oba s Michalem bydleli spolu u mámy :roll:

Já těm mladým opravdu lidsky rozumím, ale co mi hlava fakt nebere, s jakou drzostí a jakým stylem s těmi rodiči mluví a vše berou jako samozřejmost

• Citovat
  • Upravit
449
19.8.25 11:30

Presne tak..Chapu, ze se Michal nechce na rok nekam presouvat, ale ten styl jakym to podava rodicum je silenej. A ta jeho krasotinka misto aby se sebrala a vratila se domu, tak jeste skemra, at tam Michala nechaji…tu bych vypakovala jako prvni. Ze tohle je mezi rodici a Michalem a ona at da zpatecku.

Takze z toho bude bakonec studentsky byt :roll: a platit ho budou Klimovi, kteri budou bydlet i v Libverde…nooo, na to, ze pred prazdninama nebo nejak na jare resili kazdou korunu, tak se nejak rychle oklepali…a Klimova si v salonu nepronajima tu mistnost? To si urcite plati, ne? Proste zase nedomysleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
19.8.25 12:02
@bedrisek píše: Více

Taky mi to přišlo ujetý od Žofie, že by se tam tísnili a byli na jednou všichni po kupě. A vůbec i ty Klímovi, jsou na toho kluka krátký, ale Anežka nezůstává pozadu, jen by pořád taky chtěla mít pravdu a být po jejím :roll:
Tak jsem zvědavá, jestli se ještě něco vymyslí, jestli mladý zůstanou nebo část a bude na ně někdo dohlížet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
19.8.25 12:10
@sharunka03 píše: Více
Michal zůstane s Anežkou. Jak toho docílili, mi není úplně jasné, tyhle pasáže přetáčím
  • Citovat
  • Upravit
a12
61049
19.8.25 13:10

Tak to, že by teď byli u zofky mámy byla první věc, co mě napadla a přišlo by mi to logicky a celkem fér :nevim:
Takovou dobu se klimovi starali o zofku, tak by se to asi teď mohlo otočit, když nastala tahle situace :nevim: konečně by měla máma zofku u sebe, nejdřív vypadala, že se to bez ní nepřežije a teď :nevim: a asi by pro zofku bylo příjemnější, že by v tom bytě byl Michal a nezůstávala tam třeba s přítelem mámy sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
19.8.25 13:13
@sharunka03 píše: Více

A teď se netisni? :mrgreen: u klimovych mi to přijde ještě horší teda… Maj ještě Anezku. Máma zofie jiný dítě nemá :nevim:
I u klimovych byli v pokojíčku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
19.8.25 13:31

Mně by na tom prostě vadilo i by mě jako rodiče mrzelo, že si na mě dítě vzpomene až ve chvíli, kdy mi teče do bot.

Pokud vím, nikdy varianta společného bydlení u Žofčiny mámy nepadla a pokud ano, mladí o to nestáli. A najednou ne jim matka dobrá a ani Zdeněk nevadí

• Citovat
  • Upravit
a12
61049
19.8.25 13:50

Přijde mi trochu divný říct, ze si dítě vzpomnělo, až když mu teče do bot, když tady mluvíme o holce, který je sotva 18 :nevim: Častěji si měla vzpomenout spíš máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65075
19.8.25 19:12

Žofiin otec odešel někam do věčných lovišť? Je to právník, Klímovi ho znají, ten by byl pro ně přece dost důvěryhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
19.8.25 19:27
@vokishka píše: Více

Ten se dal dohromady s Ditou, bývalou kolegyni Klímy z banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21300
19.8.25 19:29
@Dixies píše: Více

A po Ivce vyjel, doplňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
19.8.25 19:32
@malákráličice píše: Více

Tak to by měl Michal hlídání skoro v rodině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
19.8.25 19:45

To sice jo, ale Žofka teď ji to skoro vyčítave ať to Klimum teď vrátí, že by byli u ní…, předtím u mámy ne a ne a ta nakonec povolila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí