Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
Sice jsem se nedívala, ale nevadí mi to tady. O Jedné rodine jsme si tady taky psaly.
@Dixies píše: Více
Přesně.
Ne vždy je o čem ohledně ulice psát, tak se hodil jinej seriál, ja s tim problém nemám.
Ale ono uz to tu hlavně o těch prázdninách bylo hodněkrat, že někomu vadilo OT.
Tohle byl jen takovej návrh, tak to je v pohodě, ale byly časy, kdy se to nahlasovalo adminum ![]()
@Snopy123 píše: Více„vtipná“ příhoda s kancem byla trapná, mladej Klíma na facku jako vždy a jinak mi to přišlo jako celkem normální úvod sezóny.
Já s tím také nemám problém, a to jiný seriál ze zmíněných nesleduji, tak ty příspěvky nečtu
Když to nesleduji a nezajímá mě to.
Mladyho Klímu bych za ten jeho culicek nejraději vyhodila z okna 😃 Kéž by celá rodina zmizela. Ale beztak se najde nějaké řešení a mladej tam nakonec zůstane ![]()
@Pdoctor píše: Více
mohli se od stěhovat pěkně o prázdninách, bez naší asistence
ted už mohli být jen jako paní Colombová.
Mladej Klíma se chová hrozně, ale taky ho chápu, že začal chodit na školu a ma to změnit a tváří se, že jen dočasně?
Hoďte někdo na Michala studený hadr. Takhle mluvit s mámou. Umí ten kluk i něco jiného než pořád řvát?
Linku Anežka automaticky přetáčím, to nedávám.
Magda a spol za mě dobrý, i jsem se zasmála.
Už koukám na dnešní díl
@Janisska10 píše: Více
Já mu taky rozumím. Ale způsobu, jakým prezentuje svoji nelibosti, už ne
@bedrisek píše: Více
Jsem na to včera koukala takhle
neumím si představit že takhle mluvím s rodiči.
@Janisska10 Jo říkali na rok. Já ho tedy taky chápu. Na rok vše měnit, pak se vracet… Ten způsob projevu se mi taky nelíbí.
@Pdoctor píše: Více
To asi zůstane a dokonce v tom bytě budou mít erika ![]()
Každopádně na jednu stranu ho chápu..
Nejdřív ho dotáhli sem, když uz se mu tu teda líbí, tak ho chtěj tahat zpátky s tím že to bude tak na rok?
když chodí na střední?
a bydlet budou pak v Praze kde? Zas by hledali nový bydlení a všechno od znovu?
@a12 píše: Více
já myslela, že v tom bytě nechávají Anežku. Nebo kam ta má jít bydlet.