Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
Tak to jsem docela na hlozanka zvědavá teda ![]()
Ja doufám, že linku Vandy nezkazí. Přála bych si, aby k ni přišla laktační poradkyně, aby i vyhledala pomoc, aby maminky věděly, ze ne vzdy je to jednoduché a je i normální, když neni člověku hej a že jsou tu pomocné instituce. A taky, kdyz miminko pořád jen pláče, tak to taky neni normální, ale něco ho trápí, ano pláč je jediny komunikační kanál dítěte, ale kdyz má zakladni potřeby splněny, neni proč brečet.
Ta holka co našla toho otce je nová postava? Já si porad myslela ze je to Adéla od dvojčete a nezdálo se mi jmeno a vzhled ![]()
@Janisska10 píše: Více
Jeee já bych linku s laktační poradkyni a věcí kolem toho nechtěla
nějak uz mám plný zuby tehlech věcí z různých sociálních sítí atd.
jak uz každá celebrita má svojí dulu a kdoví co všechno a porodnice jsou vlastně špatný a nic tam neumí
a musí ze sebe tyhle moudra vysypat do světa
klidně ať ji prostě přikrmuje tak, jak to dělá. Klidně ať přejde na lahvičku úplně, tátovi dá lahev, mimčo a může si orazit.. Za mě pro ni lepší než laktační poradkyně a pocit tlačení do kojení.
@Amalthea píše: Více
Mně to jeho chování připomnělo dobu, kdy hrál studenta na gymplu - to byl taky namistrovaný hajzlík s blbými kecy.
Mimochodem, myslím, že má jen základní vzdělání, protože nedostudoval.
@a12 píše: Více
Souhlasim. Tenhle boj za kojeni za kazdou cenu je hrozny. A to rikam i kdyz jsem bez problemu kojila hodne dlouho dve deti. Proste to nekdy nejde, tak at da lahev a je to.
Pamatujete si serial My vsichni skolou povinni? Tak tahle herecka se mi vybavila, kdyz jsem videla ukazku na tu novou rodinu, co bude vysetrovat Karla. Uplne jsem se az zarazila. V jednom dile My vsichni skolou povinni mela ta herecka stejne nacesany vlasy, jako ted v ukazkach ta z Ulice. I pohled. Uplne jak dvojcata.
Pardon za dva stejne obrazky, netusim jak ten jeden odstranit
@Uličnice85 píše: Více
Právě jsem to chtěla napsat - ta herečka je klon Míši Kudláčkové za mlada. ![]()
@renduli píše: Více
Jsem rada, ze nejsem sama a ze si jsou opravdu podobne, ze to tak vidi nekdo dalsi.
@Uličnice85 no já bych za tu laktační byla ráda, i kdyby tam nakonec ukázali, že jde na láhev. Jsem pro, když kojení nejde, tak se netrápit, ale vzhledem k tomu, že vím, že je to docela věda, tak je fajn, když někdo poradí. Ale určitě nekojit za každou cenu. Je určitě fajn říct, že kojení neříká, jak kdo je skvělá matka.
Vandě fandím a doufám, že ji to scénáristi napsali tak, že to nakonec zvládne (myslím mateřství - že se s dcerkou sžije, že jim to nakonec spolu půjde).
Tak třeba že zánět prsu a ATB snižuje množství MM se dá dohledat na internetu. Nechápu, proč v dnešní době někdo ji tu LP neporadil třena ten kdo ji předepisoval ty ATB. ( mmch se dá normálně sehnat na příspěvek od VZP - LP ). A ano, v porodnici opravdu někdy ta péče / co se týče kojení / stojí za prd. To není nic proti porodnici, ale tak zase se nemusíme tvářít, že ohledně kojení je to všude zalité sluncem.
Vanda kojení ukončila, věřím, že se jí ulevilo.
Mě nějak nebaví ta linka s tou vraždou … Navíc Agata je přítelkyně Matěje ne? ( nebo toho druhého dvojčete ).
@Dixies píše: Více
Viď? Hned jak jsem ji uviděla, napadlo mě to samý.
@Snopy123 píše: Více
Od dvojčete Dvořáka je Adéla. Ta nová Agata má teprve 14 let a je to nová postava.