Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148379
23.8.25 12:15
@a12 píše: Více

Taky ti to přijde hrozný? Jak hon na čarodějnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
23.8.25 13:59
@Anna766 píše: Více

Přijde mi hrozný i to, když se například reportérka super.cz zeptá ženský, kdy bude dítě 8o případně kdy bude druhý :nevim: tohle fakt nekomu, kdo se roky snaží může hodně ublížit a fakt se tyhle otázky nehodí. Myslela jsem si, že přijde nějaký ponaučení třeba po tom, co se stalo ty z ulice, jak je s donutilem, ale ne, klidně se ptaj dál :nevim: kdysi o tom psala solarikova, že prostě to bylo hrozný, jak se pořád někdo ptal, přitom oni to miminko chtěli, ze jo :nevim: nehledě na to, že nevidím důvod, proc by to měli nějak oficiálně vytrubovat do světa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
23.8.25 18:47

@a12 Tak ono to není jen v bulváru. I v běžném životě jsou neomalenci, co se pořád ptají na děti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
23.8.25 20:07
@Pdoctor píše: Více

Jsou, ale zas pokud to je někdo známý, je to trošku jiný, než když se ptá úplně cizí člověk do bulvaru, nebo na netu pod fotku napíše gratulace, když těhotná není, ale ma bříško :roll: každej večer bych mohla na net hodit fotku, kde bych byla těhotná :roll:
A kamarádkou, nebo rodinou se o tom třeba pobavis, jaky máš trable atd.
Ale jo, máme v práci chlapa, kterýmu je skoro 40,přítelkyni má dlouhodobou, deti ne a kolegyně do něj furt sijou, kdy budou děti, uz byste si měl pořídit děti atd. Taky uz jsem jim naznačovala, že to není vhodný, protože nevíme proč ty děti ještě nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24774
23.8.25 20:59
@Haannka74 píše: Více

jj, já mám Sandru Novákovou hodně dlouho ráda, takže vím, jak vypadala dřív, a na botoxu a rtech jede maximálně tutově, až nepřirozeně a moc se mi to nelíbí… k Adri se mi vůbec nehodí, vůbec jsem to prva nepochopila, nejsou si vůbec podobné ani nic..
ta malá je chudák přesazená do cizího prostředí, moc se jí to zatím nelíbí, tak uvidíme, jak tahle linka pojede dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
24.8.25 10:21

U Klímů měla svoji postel. Doma, jestli by se nedělila o jednu s Michalem, i když pravda, asi spolu dost často byli v jedné z nich :D Spíš i to beru jako s tím Zdeňkem nechtěla doma být, strašnej problém a teď by ho tímto pádem vystála v pohodě. Určitě si už na něj zvykla, že, když bydlela u Klímů :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
24.8.25 10:27

Jo Jirka se fakt předvedl, snad mu to dojde a nebo to aspoň praskne před Martinou a ta mu dá co proto :think:
Vanda
Jako nedivím se je to prostě nový stav a musí si to sednout, ale taky nastavit si nějaký režim má výhodu, že má při ruce dvě pomocnice.
A klidně mohly obě se střídat a ze ze začátku i jezdit třeba s ní k doktorům a tak, pak by malou nezapomněly v taxíku, ale i tak to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
24.8.25 10:31
@Barevné klubíčko píše: Více

No jo, že je ji 40 let, ale je prvorodička a asi je to i naposledy, ale je to pro ni nové a teď najednou takových věcí kolem, hned bych ji neodsuzovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
24.8.25 10:44

To teda, hlavně, když to mimino spí, tak si nevšimne, když jestli to vajíčko bylo v nějakém tom úhlu, kdy na něj ani nevidí od volantu tak jasný.
Ale spíš jsem si říkala, že ho zapomněla, byla unavená, ale i tak přeci, měla jsem za to, že sedí vedle ní, takže zapomenout v tom případě je málo pravděpodobné, zas nebo seděla vedle řidiče? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
24.8.25 10:45
@Janisska10 píše: Více

Jo udělat takovou osvětu na toto téma to je fakt, zrovna pro maminky, co tohle všechno řeší, ale bojí se s tím s někým o tom mluvit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148379
24.8.25 10:50

Nemělo by se to stávat, zapomenout dítě, ale stává se to. Prostě stává.
U nás ve vsi dodnes jede historka jak paní XX ( dnes už po smrti) vezla dítě, malé několikaměsíční, na saních z jedné vsi do druhé a cestou ho vyklopila. Vůbec si toho nevšimla a všimli si až lidi v té druhé vsi že dítě nemá. A šli ho po cestě i s matkou hledat. Našli. Dítě v závěji, naštěstí se mu nic nestalo.
O zapomenutých kočárcích před obchodem či hospodou ( v případě otců většinou) jsem taky slyšela několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
24.8.25 10:50
@LilienRose píše: Více

Moje řeč, také ji to přeji a chápu, ale mohli ji nechat, kde byla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
24.8.25 10:51
@sharunka03 píše: Více

mně z toho vyplynulo, že seděla vedle řidiče, jak to tak podávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
24.8.25 10:54

To jo, ale sám přeci říkal, že to nemá cenu, aby spolu byli, tak já mu taky už nerozumím? :nevim: Koukám, že jsem zapomněla označit.
Myslím tím toho Pavla, jak se loučili před prázdninama, já si pamatuji toto.

Příspěvek upraven 24.08.25 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
24.8.25 10:56
@vokishka píše: Více

Prostě Ulice, tam je všechno možné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek