Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše: Více
Jojo je úplně mi přijde zákeřná…ale zase si doslapne na Klímovi deti ![]()
@Letee píše: Více
Ja vim, má ten pidibyt vedle, ale původní adriana chtěla bydlet někde jinde, poblíž. O bydlení v baráku řeč nebyla.
@Fíková píše: Více
Jo, je pravda ze to jsme tu taky kdysi řešili, ale tam bych to třeba nepoznala
Hlaváčová by tam asi seděla líp, ale zas se Svorcovou se mohla ztotožnit běžná žena. ![]()
@MUFICE píše: Více
No jako jak se dohadovala s Evzenem, ze jako hm, ústní dohoda je taky dohoda.. Ale co, určitě nás nebude popotahovat, ne? No stres..
I jak přišla k ty Magde a začla se rozhlizet.. A jako celkově, jak kdyby přišla úplně nová postava
nikdo ji nezná, nikdy neviděl ![]()
No ja nemám ráda ani ten její hlas, takže jsem proti ji i trochu zaujata
hodně mi tam nesedí.
A Klárka mi připomíná dětskou verzi Adély od dvojcete ![]()
A ve škole taky zajímavý.. Celou dobu spolu mluví česky a tam spustí " ej, bi, si.." ![]()
@a12 píše: Více
Garsonku nějakou ale ne v jejich baráku… Nebavili se o tom ano že by tam bydlela, tato Adriana bude asi pěkně zakerna PRESKRTNUTO v ukázkách bylo, že chce ty Klímovi vystěhovat a Evžen řekne že s ním má ústně sjednanou smlouvu že je s Klímou kamarád, že mu to neudělá a Adriana hned koho má radši jestli dceru a vnučku či Klímu
@a12 píše: Více
Mě taky já nevím já tu herečku asi nemám ráda a furt si představuji tu Šárku Krausovou jako Adrianu jak by to znělo od ní…Klárka se mně líbí…je celá verze Adély fakt že jo…školu sem neviděla jeste
@malákráličice píše: Více
Jo ta Hlaváčová i k tomu Haničincovi by šla… Bohdalovou si tam nějak nedovedu představit…
@a12 ještě jsem se nezačala dívat, ale v ukazce na netu bylo, ze Klimovym konci smlouva. Tak kde je problém? Prostě jim ji neprodlouzi.
Ale když přišla Vanda k Evzenovi, tak ji rikal, že jde makat dolu na garsonce pro adrianu, ne? Tak jsem myslela do ty, kde byla i Vanda ![]()
@malákráličice píše: Více
V tom, že Evžen je s klimou domluvenej na prodloužení, a až klima přijede do Prahy, tak to podepíše.
Holky, já včera nezachytila, co Věrce říkala ta teta Běta o nějakým chlapovi, pak už jen něco o jeho ženě? O co šlo, že tam chtěla přespat? Díky.