Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše: Více
Chápu že to mnohé překvapilo, ta změna herečky. Ale někteří to prožívají zbytečně hystericky. Je to pořád ještě jenom seriál.
@Taktinevím píše: Více
A Juřičková zas vypadá starší podle mě. Teď po nemoci teda tuplem.
@Fíková píše: Více
Jo. Já miluju ten její zvučný hlas. Krádně dabuje
@Taktinevím píše: Více
I já mám ráda její hlas, a nejen jako Carrie se Sexu ve městě. A kolikrát si vybavím to její: "Štěpán a Sáša, takový mazlivý, viiiiď? ![]()
@Anna766 píše: Více
Aspoň to tam rozvířila
PRESKRTNUTO ovšem u některých scén viz u Blanky v pátek to vypadalo že ji snad vidí poprvé v životě i to jak se k ní ironicky jakoby nadřazene chovala, přitom jak tu byla posledně chovaly se k sobě hezky..že ten charakter se jí hodně změnou herečky změnil…
@Letee píše: Více
Zajímalo by me, jestli Nováková viděla aspoň jeden díl se svou předchůdkyní. ![]()
@malákráličice píše: Více
Po pravdě…taky mě napadlo, jestli se mrkla, jaká její postava je (i jak se chová k jiným), jestli vůbec ji mohla napodobit nebo jí řekli, ať ji hraje „po svým“, a nebo co já vím. ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
O tom mluvila v jednom rozhovoru. Nekoukala na předchozí Adrianu a vyloženě jí řekli, ať to hraje podle svého.
Jasný, jako chápu, ze by asi vypadalo divne a nepřirozeně, kdyby se pokoušela napodobovat jinou herečku. Ale alespoň povahu a charakter ji měnit nemuseli 😃
Nebo to s tím při natáčení byli ostatní herci a třeba reziser OK, že během léta se herečce změnil charakter? 😃 Jako ze to nemusela být vyloženě kritika Novákové, ale stačilo říct něco ve smyslu: „Hrajes to dobře, ale trošku uber, Adriana je spíš taková a taková a takhle ostre nikdy nereagovala.“ Případně ten charakter ji mohli změnit postupně a ne naráz.
@Pdoctor píše: Více
Adriana byla vždycky problémová, akorát teď jak se vrátila z Austrálie kvůli dědovi, tak z ní chvíli udělali puťku. Dobře si vzpomínám, jak s mámou chtěly vyštípat Amálku a hrály divadlo na Peška, aby na ně přepsal ten barák. Takže spíše návrat k původní Adrianě.
Návrat jako jo, že chce ten byt atd… Mně to jako nevadí, mě ty scény s ní i baví…, ale spíš to, že jako k Amálce měla hezký vztah i nakonec s tou Blankou a teď tak ironicky s nima mluví… Že je to něco úplně jiného…
Dnes se s Adrianou v hospodě schází Vítek Klíma (Filip Čapka), aby se jí pokusil vysvětlit, že Anežka je poněkud radikální, ale hodná a dobrosrdečná dívka, která zkrátka jenom špatně snáší nespravedlnost. Adrianu ujistí, že její situaci chápe, přece jen je to máma s dcerou, jež se přestěhovala přes půl světa a touží mít bydlení ve vlastním domě. Bylo by hloupé hledat si ho někde jinde a platit tam někomu nájem.
Vítek nicméně prosí, aby se také pokusila pochopit ona jeho. Evžen (Martin Finger) mu slíbil, že nájem prodlouží. Sice to zatím nepodepsali, ale měli ústní dohodu, která přece nabývá také určitou právní platnost. Podle Adriany se jedná o slovíčkaření, nakonec se ale s Vítkem hezky rozpovídá o dalších věcech a v závěru přistoupí na kompromis. Uzná, že se nezachovala zrovna dospěle, když ze msty dopřála Klímovým na odchod pouhé dva týdny. Změní to zpátky na měsíc a navrhne Vítkovi, že může jeho rodině pronajmout garsonku. Studentům by mohla stačit, ne?
Vítek uznává, že je to jisté řešení, ale musí se samozřejmě nejdřív poradit s dětmi. Přesvědčí Adrianu, aby s ním šla domů a promluvila si ještě s Anežkou. Když ale vkročí do bytu, spatří tam plánovaný převrat – dceru a syna se všemi kamarády a cedulemi v rukou. Ihned vyběhne zpátky na chodbu, aby Adrianu zdržel, zatímco Dvořákovi
se pakují do ložnice a cedule se ve spěchu uklízejí.
O slovo se v premiérových epizodách znovu přihlásí také nenáviděná Soňa Čechová (Lucie Vondráčková) krátce poté, co její syn Erik (Adam Seidl) tajně přijede z Berlína. Azyl vyhledá u přátel, zatímco rodičům se chce vyhnout velkým obloukem, jenomže právě to se mu nepodaří. Na Soňu narazí záhy a ta se mu předvede ve své pověstné formě, Klímovým navíc začne vyhrožovat policií. Kvůli čemu? Jak ji Anežka uzemní a jak tahle válka nakonec dopadne?