Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
670
25.8.25 19:43

A mě připadá úsměvný že v Chalupářích hraje Sovák dědečka svému synovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39553
25.8.25 19:50
@kometaO5 píše: Více

No on fakt vždy vypadal spíš jako jeho děda, čímž se ho nechci dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65051
25.8.25 20:13

Mám dojem, že Pešek hrál ty studenty ve 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
25.8.25 20:15

Mně teda nová adriana vadí, vždyť stará adriana sama říkala, že si najdou byt někde v okolí.. Tahle uz si hledá byt v baráku :roll: oni za ty dva měsíce zapomněli, co psali pro starou adrianu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21285
25.8.25 20:58
@Anna766 píše: Více
Švorcova tam moc neseděla. Už nevím, kdo ji měl hrát původně, ale myslím, ze Preiss kvůli Švorcove odmítl hrát roli toho hlavního milovníka. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21285
25.8.25 21:05

V Kamenném radu hráli matku a syna Hudečková a Topfer. Jsou od sebe o dva roky. Ve Vyprávěj s tím stářím rodičů a děti taky měli „problem“. Holt jak se to odehrává několik let, těžko se to dopasuje. V Ulici by to vychytat mohli, ale scenarista v rozhovoru říkal, ze vybírali z desítek známých hereček a pry lepsi kandidátka nebyla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
25.8.25 21:27
@malákráličice píše: Více

Měla to hrát Hlaváčová snad a milence měl hrát Abrhám. Ale protože Abrhám byl ke Švorcové jako pěst na oko, roli milence dali Haničincovi který k ní seděl víc.
Ještě se uvažovalo o Bohdalové prý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
25.8.25 21:29

@malákráličice Kamenný řád? To jsem nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
25.8.25 21:52

:) Ja jsem jednou zapomněla, kde mi stoji auto. Šílená únava, dlouhodobý stres v práci. Že mám auto u práce mi došlo, až když jsem málem měla infarkt u baráku, kde máme auto a málem volala PČR. Navíc to bylo v zimě, kdy to jsme to měli skoro 2 km od spoje domu a já půlku cesty nadávala jaka je mi zima.
A jednou jsem zapomněla vyzvednout starší děti z tréninku. Kdyby mi nevolala kamarádka, kde má starší dítě, tak mi to ani snad nedocvaklo. Já jsem ji totiž vyzvedla cestou domu mladší dítě z jiného tréninku. Jako nic no.
A jednou jsem zapomněla, že ten trénink není, protože to dane město mělo jarní prázdniny a naše dítě chodilo do jiného okresu čili prázdniny nemělo.
Tak jsem ho odvezla, běhaly tam nějaký děti - říkám super, vidím klubové bundy, čas odpovídá. Zima - nebudu vystupovat z auta. Vyhodila jsem tedy dítě a odjela. Přijela za 2 hodiny pro dítě dítě po tréninku a všude tma, zamčeno. Nikdo nikde.
Dítě nedostupné, trenér nedostupný. Další hodinu jsem tam čekala, zda se neobjeví ( dítě ). Protože určitě nemělo peněženku ani bundu a na nohách boty na sport a domu 30 km. Jo jo.
Plnoletosti se dožily všechny naše děti :))
Dítě v taxíku mě nepřekvapí :)))
Vanda byla aspoň v šestinedělí, unavena, v nové roli :)

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
25.8.25 22:05

Jo a psy jsem nedávno zapomněla u obchodu. Oni na povel lehnou a čekají v tichu. Tak čekali, za rohem, ve stínu, kam jsem je uložila, aby jim nebylo vedro. Naštěstí mi to došlo, tak jsem se pro ně vrátila asi za 150 m.

• Citovat
  • Upravit
39553
25.8.25 22:15

Ani já si nepamatuju děj, pokud jsem to vůbec viděla, ale ten název mi něco říká.

https://www.csfd.cz/…yca/prehled/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
26.8.25 06:43

On i Otík a jeho máma Boženka v Ulici jsou od sebe jen 12 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
26.8.25 07:01
@a12 píše: Více

Vypadá to, že s herečkou se změnil i charakter postavy k horšímu. Už by vyhazovala podnájemniky z bytu :roll: I když Klimovic rodinu nemusím a ty jejich děti tuplem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
26.8.25 08:37
@a12 píše: Více

PRESKRTNUTO ona ho má, Evžen ji tam dělal i nějaké úpravy…ale že je malý a Klarce se nelíbí a že vlastní barák tak chce být tam…no je úplně jiná než Adriana původní… Teď teda i povahově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
26.8.25 08:38
@malákráličice píše: Více

Prý Hlaváčová a Bohdalová ji měli hrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...