Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše: Více
To jsem i slyšela vyprávění, jak panička chtěla vzít psa na procházku, oblékla se, obula a šla. Obešla vesnici, přišla domů, otevřela dveře a kouká, pes doma
ona ho zapomněla vzít sebou.
@Dixies píše: Více
Taky jsem se tomu tlemila
úplně vidím toho smutného psa za dveřmi.
Mě se podařilo něco jiného - když byly děti malé, tak jsme jezdili na velký nákup jedině s manželem, já si udělala řidičák až později. Nezapomenu na svůj první samostatný nákup v obchodním centru - zaparkovala, nakoupila, uložila nákup do kufru auta, sedla na místo spolujezdce a čekala… po asi 10 minutách mi došlo že řidič jsem tentokrát já ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Zapla jsem to až teď zrovna sandra s Evzenem u stolu vůbec mi to nesedělo, prostě mi přišla stará na adrianu, kouknu kolik je herci Evžena a mezi nima 11 let ![]()
V Ženě za pultem hrála Švorcové matku Medřická a byly od sebe jen 8 let ![]()
@Anna766 píše: Více
Nevim, jak to tam bylo poznat, obcas se to stává, ale prostě vaculikova se hodila vic
I v nedávno reprízované trilogii o mumiích ve 3.dílu „Mumie:Hrob dračího císaře“ hrál syna Brandona Frasera herec, který od něj byl jen o 13 let mladší. Občas si na čsfd čtu i ty zajímavosti.
@Žirafa 69 píše: Více
Největší sranda byla v seriálu Synové a dcery Jakuba skláře
tam hráli děti Munzarovi herci, kteří byli pomalu stejně staří jako on.
Ja si nedávno vzpomněla na Pomádu kde studenty hráli třicátníci
jinak nová Adriana mi zatim nevadí ale stara byla lepší
Příspěvek upraven 25.08.25 v 19:35
@Anna766 píše: Více
Jo vidíš, tam taky, i když si nepamatuju úplně přesně, ale Munzarovi bylo v době natáčení 50, v prvním díle ale musel přesto ztvárnit 19letého mladíka.