Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nedávno, v zahraničí teda, nechali děcka na benzínce. Přišli na to za nejméně sto kilometrů. Na těch benzinkach to čtu často ![]()
@sharunka03 píše: Více
Tak jako taky jsem byla prvorodička po CS s velkou ztrátou krve a zvládla jsem vše víceméně sama… Jako u Vandy byl prostě problém to kojení. Nemělo by to být takhle na sílu. Je dobře, že to ukončila, teď už bude určitě fungovat líp. Jak byla ta scéna, kdy se v podstatě „domluvili“ s Blankou a Jolanou, že teda kojení ukončí… Já úplně cítila za Vandu tu úlevu…
@Anna766 píše: Více
Já nezapomenu, když jsme oznámili těhotenství, jak někteří velmi inteligentní lidé z manželovy rodiny podotkli, že beztak jsme se brali proto
Jasně, svatba byla v červnu a termín jsem měla další rok v červenci… Tak nevím, asi jsem březí stejně dlouho jak slon ![]()
@sharunka03 píše: Více
Tak postel je ten nejmenší problém
my jsme a přítelem dost dlouho spali ve dvou na posteli 110 cm.
A jak uz jsem psala, být tam se svým klukem a přítelem matky je trochu snesitelnější, než tam s ním být sama.
@Barevné klubíčko píše: Více
To určitě, já taky jsem za ní ráda to každopádně. Z ní to všechno spadne, bude spokojená, mohou se v krmení střídat, ona se prospí, bude klidná. A Esterka pak taky ![]()
Zajimalo by mě jak ta Agata zjistila kde Karla bydlí. To jen tak prisla k ni do práce a oni hned vysolili jeji asresu?
@Punksnotdeath píše: Více
mám pocit, že říkala, že ji sledovala od práce.
@Barevné klubíčko píše: Více
asi koukali na Ulici, jak dlouho Karla byla těhotná za covidu ![]()
@Anna766 píše: Více
Táta takhle vyklopil ze sani bráchu. A máma zapomněla kočárek před obchodem. Řekla jsem ji to až ja. ![]()
Známá tak nechala před obchodem psa, miláčka rodiny. Přišla domů, šla ho sprchovat a zjistila, že nemá koho
. naštěstí to má za barákem.
@vokishka píše: Více
To udělal i švagr. Šel venčit psa, cestou se zakecal se sousedem a po hodině se vrátil bez psa
Chudák pudlík seděl u schránek a čekal.