Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uličnice85 píše: Více
Ja taky kojila dlouho obě děti, ségra zas první v podstatě vůbec
a mělo to svy výhody, ztratila hodně krve pri porodu a byla celý šestinedělí nepoužitelná, tak šestinedělí byla u rodičů, mně tenkrát bylo 18,takže jsem tam byla taky a o miminko jsme se starali všichni
ovšem měla i manžela, kterej neměl problém s přebalováním atd.
ale i tak byla každá ruka dobrá a žádná tlačení do kojení nebylo
@Janisska10 píše: Více
Vzhledem k tomu, že Vanda rekla nechci kojit, tak si nemyslím, že tohle by ji zrovna pomohlo, ze ji vlastně někdo nutí kojit.
@Uličnice85 píše: Více
Mne překvapilo, že je herečce ( Josefína Marková ) 25 let, vypadá o dost mladší… To se snad Wikipedie museli splést rok narození…
@a12 píše: Více
Mě se udělalo až zle, jak tam ta malá plakala a ona odešla… ![]()
@a12 píše: Více
Moje řeč. Však jsem se tu při Ulici „vztekala“, že bych se na nějaké kojení mohla z vysoka vy… A už by malá měla dávno láhev a hotovo. Za mě spolojená maminka = spokojené miminko ![]()
Manžel mě musel krotit, že to je jen seriál.. ![]()
@Letee píše: Více
Mě je ta herečka nesympatická. Nevím proč. Taková nemastná, neslaná…
@Barevné klubíčko píše: Více
No.. A teda původně jsem myslela, že nikdo nebyl doma.. Ze to nebylo takhle v noci.. Tak aspoň, že marii to vzbudilo. Ikdyz asi po dost dlouhý době, což se docela divím
to mimino by muselo šíleně řvát
ale než vstala vanda z postele, tak jen rak poknourovala a ona uz se tvářila jak kdyby se řvala jak tur
takový poknourani mě nechavalo chladnou
většinou stačilo podat dudáka, trošku poklepat
Ježíš, asi uz bych to zpátky nechtěla ![]()
Právě jsem četla spekulace, že je Šárka Krausová těhotná. Kdyby tohle byl důvod pro výměnu Adriany, tak bych jí to moc přála
. Ale nic to nemění na tom, že mohli nechat Adri v Austrálii.
Ja to cetla, ale vychází se z fotky. Tak tezko rict. A nataci serial u konkurence, i kdyz nevim, jestli to bude zase neco nekonečného nebo uz je dotoceno.
@Janisska10 píše: Více
Za mě kojení není věda, vědu z toho udělal člověk, protože si myslí, že je chytřejší než příroda a vůbec už nedokáže naslouchat svým instinktům.
@Amalthea No já poslední dítě měla velmi náročné, ale po porodu komplikace (moje), pak dítě na svícení kvůli žloutence ( čili kojení co 3 hodiny - mezitím ho narvali UM, aby jim tam neřval - takhle doslova ) a na problém bylo zaděláno. Jemu navíc velmi vadilo ta kombinace UM a MM.
Naštěstí to nebylo moje první dítě, takže jsem si domů půjčila elektrickou odsávačku na měsíc a při první příležitosti pozvala LP a s ní (její rady jsem si vybrala co jsem potřebovala), protože třeba porodnici vůbec nevadilo, že dítě kadí jen smolku a pak už vůbec nekadí… Ale hlavně že mě nutili xy den po porodu vypít 40ml na jedno kojení (dítě nechtělo kojit po x hodinách, mělo jinou potřebu kojení ).
S LP se mi to podařilo uklidnit celé a dítě se kojilo do 3 let., do 6 měsíců plně.
Ale být to první dítě, tak jsme na dokrmu a lahvi raz dva a věřím, že by žádné kojení nebylo… A stačilo na to 5 dnů v porodnici.