Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61039
21.8.25 21:22
@Uličnice85 píše: Více

Ja taky kojila dlouho obě děti, ségra zas první v podstatě vůbec :nevim: a mělo to svy výhody, ztratila hodně krve pri porodu a byla celý šestinedělí nepoužitelná, tak šestinedělí byla u rodičů, mně tenkrát bylo 18,takže jsem tam byla taky a o miminko jsme se starali všichni :lol: ovšem měla i manžela, kterej neměl problém s přebalováním atd. :palec: ale i tak byla každá ruka dobrá a žádná tlačení do kojení nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
21.8.25 21:23

Taky jsem to chtěla napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
21.8.25 21:25
@Janisska10 píše: Více

Vzhledem k tomu, že Vanda rekla nechci kojit, tak si nemyslím, že tohle by ji zrovna pomohlo, ze ji vlastně někdo nutí kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.8.25 21:35

Mne překvapilo, že je herečce ( Josefína Marková ) 25 let, vypadá o dost mladší… To se snad Wikipedie museli splést rok narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.25 23:15
@a12 píše: Více

Mě se udělalo až zle, jak tam ta malá plakala a ona odešla… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.25 23:20
@a12 píše: Více

Moje řeč. Však jsem se tu při Ulici „vztekala“, že bych se na nějaké kojení mohla z vysoka vy… A už by malá měla dávno láhev a hotovo. Za mě spolojená maminka = spokojené miminko :pankac:

Manžel mě musel krotit, že to je jen seriál.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.25 23:24
@Snopy123 píše: Více

Vanda ukončila kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.25 23:25
@Letee píše: Více

Mě je ta herečka nesympatická. Nevím proč. Taková nemastná, neslaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
21.8.25 23:45
@Barevné klubíčko píše: Více

No.. A teda původně jsem myslela, že nikdo nebyl doma.. Ze to nebylo takhle v noci.. Tak aspoň, že marii to vzbudilo. Ikdyz asi po dost dlouhý době, což se docela divím :lol: to mimino by muselo šíleně řvát :lol: ale než vstala vanda z postele, tak jen rak poknourovala a ona uz se tvářila jak kdyby se řvala jak tur :lol: takový poknourani mě nechavalo chladnou :mrgreen: většinou stačilo podat dudáka, trošku poklepat :lol: Ježíš, asi uz bych to zpátky nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LilienRose
22.8.25 07:02

Právě jsem četla spekulace, že je Šárka Krausová těhotná. Kdyby tohle byl důvod pro výměnu Adriany, tak bych jí to moc přála :srdce:. Ale nic to nemění na tom, že mohli nechat Adri v Austrálii.

• Citovat
  • Upravit
449
22.8.25 07:33
@LilienRose píše: Více

Taky jsem to cetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65051
22.8.25 07:57

Ja to cetla, ale vychází se z fotky. Tak tezko rict. A nataci serial u konkurence, i kdyz nevim, jestli to bude zase neco nekonečného nebo uz je dotoceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
22.8.25 08:59
@Janisska10 píše: Více

Za mě kojení není věda, vědu z toho udělal člověk, protože si myslí, že je chytřejší než příroda a vůbec už nedokáže naslouchat svým instinktům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
22.8.25 08:59

@Dixies Děkuji. Tak to jsem to pěkně pomotala :-(

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
22.8.25 09:04

@Amalthea No já poslední dítě měla velmi náročné, ale po porodu komplikace (moje), pak dítě na svícení kvůli žloutence ( čili kojení co 3 hodiny - mezitím ho narvali UM, aby jim tam neřval - takhle doslova ) a na problém bylo zaděláno. Jemu navíc velmi vadilo ta kombinace UM a MM.
Naštěstí to nebylo moje první dítě, takže jsem si domů půjčila elektrickou odsávačku na měsíc a při první příležitosti pozvala LP a s ní (její rady jsem si vybrala co jsem potřebovala), protože třeba porodnici vůbec nevadilo, že dítě kadí jen smolku a pak už vůbec nekadí… Ale hlavně že mě nutili xy den po porodu vypít 40ml na jedno kojení (dítě nechtělo kojit po x hodinách, mělo jinou potřebu kojení ).
S LP se mi to podařilo uklidnit celé a dítě se kojilo do 3 let., do 6 měsíců plně.
Ale být to první dítě, tak jsme na dokrmu a lahvi raz dva a věřím, že by žádné kojení nebylo… A stačilo na to 5 dnů v porodnici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!