Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65091
20.8.25 20:46
@Amalthea píše: Více

jo, ale tak mě to nebaví, jsem tím znechucená po dvou dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
20.8.25 20:50

Mě to nevadí. Protože ono to není vždy jen legrace a krása si přivézt mimino a vše je zalité sluncem. Ukazují že někdy je to boj. Nevyspání, boj s kojením, plačtivé dítě.
Akorát doufám že jak vzala ty peníze a odešla, tak nešla hrát nebo tak něco. To by mě taky naštvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
20.8.25 20:58

Někde jsem četla, že Vanda bude s gamblerstvím opět bojovat. Nevím, jestli mu propadne, ale každopádně bude mít asi potřebu.

• Citovat
  • Upravit
a12
61055
20.8.25 21:20
@Amalthea píše: Více

Přesně a vlastně by mi to tam ani nesedělo, kdyby hned byla dokonalá matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
20.8.25 21:27
@Anna766 píše: Více

No, taky jsem mela pocit, ze ve finále to dítě chtěl víc Luděk, než ona. A teď na nej zůstala sama.. Jasně, má tam ty dvě, ale to pořád není otec dítěte :nevim: nejde jen o to, že ji někdo povozi kočár, uvaří.. Ten partner je taková spřízněná duše, která ji chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8639
20.8.25 22:42
@Marki1985 píše: Více

Hložánek no :lol: geny nezapře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
21.8.25 07:03

Pokud jde o Vandu, její vyčerpání mi přijde adekvátní situaci. Horší mi přijdou ty dvě baby (především její matka), které místo toho, aby ji dodaly klid a psychicky pomohly, ji ještě nakládají. Přitom ty dvě babky by už s ohledem na svůj věk a zkušenosti měly být víc v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
21.8.25 07:31
@Pdoctor píše: Více

No hlavně mě překvapilo, proč říkaly, že by měla s malou víc chodit ven. Tak když vidí, že děcko věčně brečí, i v noci, proč s ní víc nejezdí ony. Když ty dvě hodiny vydržela v kočárku spat. Hlavně teda ta pravá babička. Aspoň teď na začátku, než se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
21.8.25 08:32
@Pdoctor píše: Více

A jak vyjela na toho taxikáře? 8o mela mu poděkovat a vrazit aspoň petikilo, za to, ze se s tim dítětem ještě musel vracet.. A ne mu dat takovou sodu :roll: jak si může nevšimnout, že má v autě dítě.. No jak si může Vanda nevšimnout, že to dítě nemá :roll: a teď jak ji nechá doma samotnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
21.8.25 08:43
@Anna766 píše: Více

Mám dojem, že ano, že šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
21.8.25 08:44
@a12 píše: Více
V nové sezóně bude Pokladník sledovat vlastní nekalé zájmy, k čemuž hodlá využít prostředníka Václava Koníčka (Robert Tyleček), jenž na místě bývalého Kaštanova (Antonín Procházka) obchodu nyní provozuje kulečníkový klub. Ačkoli starosta Hložánek (Ondřej Havel) jednal trochu unáhleně, když prostor Koníčkovi rychle přiklepl, rozhodně se nenechá zmanipulovat a bude se o dění kolem klubu ještě náramně zajímat.
To Pokladníkovi nehraje do karet. Jirka netuší, s jak tvrdým soupeřem si zahrává, na rozdíl od Lumíra, jenž šedou eminenci mafie náhodou zahlédne. Hned mu bude jasné, že musí zasáhnout, protože tenhle muž je schopen prakticky všeho. Představuje ovšem velkou hrozbu pro každého, kdo by se mu opovážil postavit do cesty. Jak si Pokladník začne s protivníky vyřizovat účty?

Zbytek tady:
https://www.kinotip2.cz/…1-14131.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
21.8.25 08:46

A dnes objasní tu včerejší ukázku, kde jsme zahlídli neznámou holčinu..

Do Ulice ve čtvrtek vstoupí nová postava a nebude to příchod právě veselý. Náctiletá Agáta (Josefína Marková) zaslechne podezřelé zvuky z přízemí, a tak sejde dolů a uvidí svého tátu ležet na zemi v kaluži krve. Máma stojí nad ním a drží nůž. Šokované děvče s hrůzou vyběhne ven, rozpláče se a začne volat o pomoc. Na její volání přiběhne soused, který zavolá záchranku a samozřejmě policii.

https://www.kinotip2.cz/…0-14187.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
21.8.25 09:00
@Žirafa 69 píše: Více

o tom jsem četla, že se do toho Karla vloží víc, než by měla, nebo něco takového. Možná je to v tomhle odkazu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
21.8.25 09:02
@vokishka píše: Více

Ano, je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055