Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda ten scénárista co píše linku království hraček mohl na dovolené klidně zůstat. Trapnější dialogy už snad nejdou vymyslet, nebo se fakt někde baví dvě šedesátiletý ženský jako puberťačky? Myslíte že má Lukáš u Šárky nějakou šanci? Zatím to moc nevypadá.
@Mirčulka píše: Více
Já doufám, že spolu tedy nebudou, to už by musela být Šáryna hodně zoufalá ![]()
Linda Rybová schytala kvůli Davidu Prachařovi víc facek, než by zasluhovala
Chápu správně, že Bára před prázdninami děsně nenápadně až trapně nadbíhala Pavlovi. Teď ji, během dovolená, balila půlk Evropy
- vodák, Chesus,… A ona se vrátí, sice hned s Pavlem skočí do hajan, ale vyčítá a šíří o něm jak je majetnický a zajímá se o ní.🫣
@a12 Jako podle mě to bude divný pár, ale myslím, ze je dají scenaristi dohromady 😃
@vokishka píše: Více
Z této fotky?

V „Polabí“ má prý jen menší roli a těhotenství zatím nepřiznala.
https://www.super.cz/…tech-1517349#…
Měla podezřele volné šaty
to je děsný tenhle hon na ženský. Se vůbec nedivím že se to některé snaží utajit.
@Žirafa 69 píše: Více
Nevím, já to jen tak přelitla, ale asi byla víc z dálky. Ty šaty tak někdy prostě jen vypadají.
Všimla jsem si, třeba sama🤔, Sandry obličeje. Rty a " ztuhlé" rysy, nebude to botox? ![]()
@Anna766 píše: Více
Tohle je děsný.. Pamatuju hon na arichtevu, z každý druhý fotky někdo vydedukoval, že je těhotná. Cizí lidi si dovolí pod její fotky na, sítích psát gratulace, že je určitě těhotná klidně pod fotku v plavkách, za me to je dost urazejici a nechápu že si tohle někdo dovolí. Lidi to maj potřebu napsat, aby byli ty první, co si toho vsimli
kritizujou ty celebrity za příspěvky horníci „lajky“ ale pak tam sami hází tyhle komentáře aby byly první, kdo si toho vsiml a meli lajky
až mě překvapilo, že pravý těhotenství dokázala arichteva utajit ![]()
Od kdy se ředitel dozví o svém „vítězství“ někde na netu. U nás si pozvou kandidáty, tam jim výsledek oznámí. Na úřední desce se potom zveřejní jen výsledek se začerněnými jmény ![]()
Ježiš, ode mě to asi vyznělo stejně, a už jsem to pak nedopsala, jsem občas jak slon v porcelánu.
Chtěla jsem dopsat (s tím, že se mrknete na celý odkaz/článek), že stačí fotka z boku a takto rozdělené barvy na šatech a hned z toho dělají těhu. A i kdyby, je to její věc a i z obav o tom nemusí zatím chtít mluvit, přitom na zbylých fotkách, kde je v jiné póze, to tak moc nevypadá.
@a12 píše: Více
Taky jsem myslela, že to bylo někdy odpoledne a Marie s její mámou byly někde v trapu
Jak vzala tu 1000, tak jsem si myslela, že jde někam chlastat ![]()