Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
No ano povinne musí mít doma nastehovaneho Michala? Aha tak děcka si to tehdy vybreceli a teda nakonec souhlasila… A teď by bylo fér, kdyby byli oba u ní? To snad byla Klímu svobodná volba, neměli souhlasit…Žofka může u ní snad bydlet sama… A i když se vracela Anežka tak přece ta mamka Žofie chtěla, aby Žofka šla domů…a Žofie ne a ne…a Klímovi raději se přestěhovali do obýváku…aby milenci byli spolu ![]()
Příspěvek upraven 20.08.25 v 13:28
@Marki1985 píše: Více
No já bych s ním na té dovolené nevydržela…co předváděl..jak on Petrovi v klidu řekl, že je vlastně starý ovšem, když řekl Petr něco Jirkovi a to vecného stran toho pádu, tak to Jirka nechtěl poslouchat…
Příspěvek upraven 20.08.25 v 14:00
@bedrisek píše: Více
Jo všechno samozdrejmost a vyšlo jim to…
@Letee píše: Více
Tak v seriálu zmínka byla, když to my diváci víme
zofka to tam rikala pokazdy4, když k tátovi šla.
Teď nepadla zmínka o taťkovi, včera třeba neee
když se teda domlouvají na tak pro ně důležité věci… Že Kaštan požádají, Magdu a o taťkovi nic…
Pisu, ze ja bych je doma taky nechtěla a ani bych nedovolila, aby moje dítě takhle u někoho bydlelo.
Ale kritizuje se tady zofka za ten nápad, přitom to je úplně logickej nápad a byla to první věc, co mě napadla. A být klimovyma, taky bych jim to hned řekla jak bojovali o to, aby nemusel odjet.. Tak teď jdete bydlet na oplátku k Bohunce
ale Bohunce zaclo hodne rychle vyhovovat, že nemá vlastně žádný dítě..
Matka ji chtěla, ale samotnou a za to že souhlasila, teď by zakonite dle tebe měla mit doma oba dva? Že tehdy na jejich nátlak souhlasila s bydlením u Michalových rodičů? A za to je nakonec špatna, že ma i svůj život…Žofie tam přece nechtěla být vůbec i jakousi dovolenou jen přetrpela s tím Zdeňkem… A najednou by se tam stěhovala… Nechápu jak to je myšleno s těma Klimovyma?
Tak asi si pamatujeme, jaka byla Bohunka matka, ne? Tak trochu psychicky nemocná, svoji dceru dohnala k sebepoškozování, snažila se ji odtáhnout od táty.. Když se z toho Žofka a vlastně i máma dostala, tak co ona udělá? Přivede zofce domů novýho tatínka, prvního chlapa, kteryho potkala
znali se tak tyden a v jejich věku uz spolu hned nemuseli bydlet, vlastně ho upřednostnila před scou dcerou.
Nepíšu, že u ní teď musí bydlet, ale ze myšlenka zofky mi přijde logická..
S klimovyma jsem ro myslela tak, jak jsem to napsala.. Chceš tady zůstat? Jdete teď na oplátku bydlet k Bohunce, nevim, čemu na tom nerozumíš.
V návaznosti na konflikt Petr-Jirka mne napadlo a přemýšlím, kdyby šlo o mou nejlepší kámošku, zda byste jí řekly/neřekly, že její partner (Jirka) jí stabilně lže, zamlčuje, mlží…
kdyby se to stalo jednou, OK, ale takhle? začal se chovat jak kre. tén…
Nerozuměla sem tomu tak sem se zeptala…Bohunku neospravedlňuji ani mi není sympatická, ale drzost Michala a Zofky jak si všecko vymuzou a automaticky teď že by měli jít k Bohunce taky nechápu…a myslím, že Žofka uz byla u Klímu, když si Bohuna přivedla chlapa…a na jakou oplatku? Dyt Klímovi s tím sami souhlasili…ale škoda to řešit…
@Lucy75 píše: Více
Taky koukám co se z Jirky stalo za namachrovanýho vola.
@Anna766 píše: Více
Myslim, že mu brzo spadne hřebínek s pokladníkem ![]()
Vanda je tam od začátku prezentovaná jako nedospělé, ne příliš inteligentní tele, ani jsem nečekala, že by se s tím dítětem chovala jinak než se chová, je příšerná stejně tak jako vždy ![]()