Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me se Sandra vzledove líbí ale vadi mi ta jeji mluva, uz v ordinaci jsem si všimla že třeba misto Je to špatnÝ řekne Je to špatn
Jakoze tam nedoslovi to posledno písmenko, chapete mě že jo
a prostredni Adrianu taky ze zacatku neměl nikdo rád a jak teď lidem chybí (mě taky)
@malákráličice píše: Více
Jo konci na konci září, ale s Evženem už mají sepsanou druhou smlouvu, ale Vítek ji měl podepsat jak dojede do Prahy, tudíž teď ještě nebyla podepsána..s Evzenem jsou tak dohodnuti… A to právě Evžen nechce jich vystěhovat…a Adriana tak jak ty konci smlouva hotovo…O stěhování ani nikdo neuvažoval ani nikdy nepadla zmínka, že mají smlouvu do konce září… Já myslím, že ani scenariste
až s novou Adrianou, když je vrátili z Austrálie…aby bylo vzruuuso ![]()
Příspěvek upraven 26.08.25 v 12:27
@a12 píše: Více
Možná to řekl tehdy, ale byt právě v domě nemají… Je to jinde…asi aby byla zápletka…
@Punksnotdeath píše: Více
Jo no mě taky asi ta její mluva… Ale jako to tam aspoň rozproudí…ale nevím no teď se mě to s Adri líbilo jak ten děda byl nemocný a tak a teď vlastně úplně jiná herečka má na ten jejich vztah navázat…
@Punksnotdeath píše: Více
Nebo neřekne je to od.. Ale je to vod..
@Letee píše: Více
Ja nevim, na mě to porad působí tak, že první záměr byl, že adriana zůstane v Austrálii a teď to nějak narychlo plácaj.
I s tim eddiem to vypadalo na zajímavou linku mezi nima, teď se na jejich setkání teda vůbec netěším, to bude trapný ![]()
Tak jsem se schválně koukla a říká, delam koupelnu dole v bytě, kam se bude stehovat adriana s Klárkou ![]()
Ale spíš to bydlení jinde bylo asi myšleno tak, že to Klarce přijde malý a chtěla svůj pokojíček, když uz se stěhovaly pryč a to by musela adriana do bytu někde jinde, ne?
Což jako proč ne, však ten nájem může platit z najmu od lidí, nebo hypotéku na domek, jako to dělá spousta lidí, co pronajímá byt a nebydlí tam
nehledě na to, že uz za ty roky z toho musí mít miliony, ne?
jako pár predelavek proběhlo, zrovna klimovic byt.. Ten byt kde je teď magda uz je taky dlouho takovej, garsonky nahoře uz taky nějakou dobu stejný.. U Blanky mi přišlo, že si to spíš takhle předělávala sama a i tak to je uz dlouho a v podstatě jen vyměněná kuchyn. Tak zas tolik do toho neinvestujou ![]()
Zrovna to sem si taky říkala, že to bude trapné, ona ta Sandra já nevím když mluví i třeba s Amalkou či Evženem tak jakoby tak ironicky no s tím Ediem to bude ![]()
Ne to je fakt jinde, protože ona říkala proč má platit někde jinde za malý byt, když má svůj barák s bytama…ona chce bydlet ve svém domě ![]()
Jo, z původní adriany bylo cítit, že ma Amálku ráda, chovala se k ni fakt hezky a mile. Tady to necítím. Myslím, že i herečka je měla ráda a přirostli ji k srdci.
Sandra mi přijde, ze to dělá prostě jen pro výplatu, což momentálně tak je, k tomu seriálu nemá žádná vztah a zatim je to dost poznat.
Jo ano chybí mi tam ten cit, s tím dědou ji to prostě nebudu věřit a právě ji nevěřím ani když sa baví s Amalkou, jak kdyby ji to nezajímalo…
No ale to jinde jsem pochopila tak, že v ty garsonce bejt nechtěj, Klarce se nelíbí a aby měla větší, musela by platit najem jinde.
Tak já jsem zjistila, že tu herečku Sandru fakt nedám. Nejen postanu Adriany, ale hlavně přímo tu herečku. Po dlouhé době to bude linka, kterou budu celou přetáčet a děj si číst jen tady.
No dohovi, ale zas PRESKRTNUTO jim Amálka navrhla ať se s Klarkou před tou školou jdou do bytu podívat a pak se ptala jak to tam vypadá jak se Klarce líbil a Adriana že je to tam zaprášené a malé…tak kdyby to měla vedle jestli by se tak ptala…původně to tak asi mělo být před prázdninama teď těžko říct…se na to zamerim ![]()