Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice tak u Lexy to bylo hodne i o tom, ze tu byla maminka toho původního. A ta pak psala, ze ho vymenili.
Uplne prvni Adriana mi nebyla sympatická (Kadlčková) byla afektovana a neherecka. Ale ta vymena Adrian teď mi prijde uhozena, úplně jiné typy, fakt neco jak tenkrát tmavá Brodská s blondynou Žilkovou
@Brita83 píše: Více
Viď? A ta první Adriana taky byla blondýna, ale tato „přeměna v Sandru“…
No taky čumím.
Sandra mi jako úplně nevadí, i když je pravda, že na to že už v ničem dlouho nehrála, tak se o ní pořád píše. (Asi právě proto
) Ale na Adrianu se vůbec nehodí. Vůbec si neumím představit, jak bude komunikovat s Ediem, Peškem, tátou, Amalkou. S tátou budou spíš vypadat jako milenci.
Přesně, taky jsem si vzpomněla na tu výměnu Brodské s Žilkovou. A i Skyler mi lezla na nervy. Člověk je prostě zvyklý na nějaké vystupování, nějaké pocity, emoce a pak přijde někdo úplně jiný.
Asi to tam směřovali, že Adriana zůstane v Austrálii a pak…zavolala Sandra. ![]()
@malákráličice píše: Více
No právě.. Když přijde po dlouhý době ve stejný roli jiná herečka, naštve tě to, člověk se třeba pri navratu i těší na tu původní, kadlckovou člověk od ty role už nikdy neviděl
ale tak nějak to není tak hrozný, jako když se vymění skoro ze dne na den ještě takovým hrozným způsobem
kdyby z ty austrálie hned přijela jina, podobná teda, adriana, tak to asi divak skouskne lip, než tohle. A upřímně se na to fakr netěším
Ani to nevypadá, že by to mělo být příjemná linka ![]()
@Sára2020 píše: Více
Vidíš, Skyler byla taky vyměněná. To jsem nějak zapomněla.
@Sára2020 píše: Více
No jo, skyler vlastně taky
no to bylo hrozny ![]()
A jinak to je přesný.. Taky mám pocit, že adriana uz tam být nemela kvůli novakovy to přehodnotili
není jeji manžel nakej reziser, scenarista, nebo neco podobnyho? ![]()
Taky nejsem nadšená, ale zvyknem si. Adriany linka teď bude asi dost zajímavá, prý bude prudit a vystěhovávat nájemníky, takže uklidit jí do Austrálie by byla škoda. A Nováková byla zrovna k mání no. Šárku si jako velkou prudičku neumím představit, za to Sandře to půjde jedna báseň. ![]()
Jinak ona taky tvrdí, ze i tak musela projít normálně castingem, ale pokud na něm nebyla jen ona, tak fakt nevěřím, že ona byla nejvhodnější kandidátka na tuhle roli.. Fakt bych chtěla vidět ty ostatní holky, nevěřím, že tam nebyla naka typově stejná a šikovná.
@Mirčulka píše: Více
Pokud vystehuje Klimovic, bude to má oblíbená linka. ![]()
Tak to je zklamání, nic proti Sandře nemám, ale aby měnili jednu postavu (herečku) už potřetí, to už je trapný
Pak to zkusí za čas ještě s někým a dalším a já na Ulici se vykašlu
Čekala jsem nějakou postavu třeba Andreu od Edy (teď nevím jestli se tam někdy zjevila) nebo nějaká učitelka atd.by to mohla být. A ona to je „nová“ Adriana ![]()