Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3082
2.9.25 09:42
@Dixies píše: Více

No první taky, ale zase že velikostně je to skoro jak garsonka, sice aspoň kuchyň je oddělena, ale nevím nevím jestli by to pro Klárku a Adrianu bylo dostacujici :roll:…a už ty Klímovi defacto vystehovala :P tak garsonka po rekonstrukci tam asi není ve studiu připravena, tak mě napadlo že by mohli využít ten Peškův být Klímovi… Že ji to děda třeba nabídne, ale ona řekne, že je to malé :lol: uvidíme :lol:

Příspěvek upraven 02.09.25 v 09:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
2.9.25 09:44
@kometaO5 píše: Více

Taky sem si to říkala, proč to neřešila se dřív mmch v té garsonce dříve, když ještě žila Klára i bydlela, tak ví, jak je velká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
2.9.25 09:47

@Dixies Vždyť Adriana chce pokoj pro tu malou, tak to ji 1+1 Peška stačit nebude. 

• Citovat
  • Upravit
414
2.9.25 10:11

Bohuzel znám člověka kteremu když na vysetreni rekli ze dite bude nějak postižené tak rekl no jó aspoň budou prachy :zed: ale to je opravdu socialne a intelektuálně slaby jedinec.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61023
2.9.25 10:35
@Letee píše: Více

Ja bych byla radši, kdyby byli v ději jen ve škole. Mně prostě nějak ten dospěláckej život k těm puberťáku, ok 18ti letym, ale vůbec nesedí :nevim: a nedivím se Anežce, v podstatě prvni kluk, jsou spolu chvíli a uz maj spolu bydlet? Vždyť oni přichází o to hezky, co tyhle skoro dětský lásky obnášej.. Nejaky to těšení se na sebe, schůzky někde venku.. Jako v18ti se se svym klukem potkávat ve škole a pak i doma? Mne to přijde šílený. A vlastně ještě patří do stejny party kamarádů a s nikym jiným čas netráví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
2.9.25 10:55
@a12 píše: Více

No já teda taky, jako ve škole by stačilo…ale nevím mám takový z toho pocit, že jich tam snad i nastěhují… Jojo sou spolu krátce a hned spolu bydlet, i když Žofie a Michal jakbysmet :lol: PRESKRTNUTO a Klímovi sou s tím v poho, ale Anežka nebude chtít.. jako ale taky by bydlela v bytě Dvořáka, tudíž se mohli domlouvat i s ním…svým způsobem by je měl na starost i Anežku, když by tam teda bydlela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
2.9.25 11:26

To jsem si taky říkala, mladi lidi jeste na střední a uz spolu všichni bydli jak lidi kolem 30..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61023
2.9.25 11:43

Jo, rikal pešek adriane, ze něco vymyslí, ne? Ale taky.. Ona tam přijela pečovat o dědu, mně přijde, jak kdyby mu nikdy nic nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
2.9.25 12:25
@a12 píše: Více

Ona se tak i chová, jak po něm řve… PRESKRTNUTO jo že něco vymyslí a pak naznačoval, že stejně chtěli být s Amalkou asi na té chate… Tak mě to jen tak napadlo že se tam odstěhují natrvalo a že Adrianě nabídne ten jejich byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21269
2.9.25 12:36

Jedině že by spojila Peškův byt s tou garsonkou vedle. Jinak si moc nepomůže. Pešek ma byt malý. Doteď nechápu, jak tam mohl bydlet společně s vnučkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
2.9.25 13:46
@malákráličice píše: Více

A nebo Evžen to udela :lol:… Ne tam Adriana by nechtěla s Klarkou ona chce větší… Ta už se Klimovic bytu nevzdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19246
2.9.25 16:04
@Snopy123 píše: Více

Však Pešek tam kdysi taky vychovával a žil s Adrianou. Ta měla ložnici jako svůj pokoj a Pešek spal na otomaně v kuchyni. A stačilo jim to. Rozežraná Adriana potřebuje pro 2 lidi 3+kk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
2.9.25 16:20
@Žirafa 69 píše: Více

Tam jí to teda moc neslušelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
2.9.25 16:20
@Dixies píše: Více

přemýšlím, že oni tu Adrianu museli vyměnit, když jí chtěli napsat takovou linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39540
2.9.25 16:22
@Taktinevím píše: Více

Já psala o jejím hlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...