Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše: Více
Co je rozežraného na tom chtít vlastní postel a ne spat na gauči a chtít pro své dítě pokojíček? Asi jsem taky rozežraná. ![]()
Pronajímatel může ukončit nájemní smlouvu, pokud potřebuje byt pro sebe nebo svoji rodinu. Je tam výpovědní doba tři měsíce. Teoreticky může vystěhovat kohokoli, ale velký byt mají jen Klimovi a Blanka. Blanku samozřejmě nevystehuje. Další dva byty tenkrát prodala, jestli si dobře vzpomínám.
@malákráličice píše: Více
Pojďme všichni bydlet v kuchyni, ať nejsme moc rozežraní 😁
Kolik z vás by se mačkalo s dítětem v garsonce kdyby jste vlastnily bytový dům? A upřímně. Nezávisle na tom jak vás sejři nová herečka?
@Žirafa 69 píše: Více
jasný, chápu. Hlas má, stejně jako její bratr uchu lahodící. Mě se dabing vůbec strašně líbí, chtěla bych si to zkusit
@malákráličice píše: Více
A tím ovšem ztrácí smysl to celé přestěhování kvůli dědovi - když on tedy bude na chatě s Amálkou, tak Adriana bude o něj pečovat kde?
@kometaO5 píše: Více
A to je ale pravda…ale třeba to tak nebude…
@malákráličice 57897155 [/citace)
Jde o to jakým stylem, že předtím o tom nepadla ani zmínka, že bude chtít třípokojovy byt…že proto Evžen rekonstruoval garsonku, že budou bydlet tam a ona s tím pravděpodobně souhlasila…
@MUFICE píše: Více
To docela trefili, že neumí hrát role milých žen. Ona opravdu působí buď smutně nebo dominantně.
@Pdoctor píše: Více
To samé udělali se Skyler. Jiná herečka, jiná povaha
@Taktinevím píše: Více
Neke, Ty taky?! Já si myslela, jak jsem střelená
, ale přeju si to už léta, ale i když vím, že se mi to těžko splní, tak je mi i jasný, že to není vůbec tak jednoduchý, jak to může vypadat.
@Taktinevím píše: Více
přijde mi to na to miminko úplně příšerné, radši Ester, když už
Tak Vanda vypadá, že ji ráda nemá, ale ostatní ![]()
Já se na tu máničku ala Michal prostě nemůžu dívat! A ještě Žofka a on prostě mi k sobě absolutně nesedí.. scénáristi dohoďte ji prosím CHLAPA!!