Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7713
2.9.25 18:43
@Žirafa 69 píše: Více

Taky, no, už spoustu let. Zkooušela jsem i brigádu v místním rádiu. Jako studentka. Nemohla jsem se zúčastnit druhého kola, kvůli školnímu zájezdu k moři, ale stihla jsem namluvit aspoň jednu reklamu :oops:
V tom rádiu působil tenkrát i velmi mladý Leoš Mareš, byla jsem tam i v čase, kdy vysílal, ale já s ním při vysílání vyloženě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
2.9.25 18:44
@Amalthea píše: Více

Je maličká, tak by se mi hodilo Esterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.9.25 18:59
@Anna766 píše: Více

Kdybych vlastnila bytový dům, tak bych tam stejně nebydlela, z těch peněz z najmů bych financovala třeba hypotéku na svůj dům, když ji můžu mít bez vlastnictví x bytů, s nima by to bylo asi ještě snažší, bydlet v bytě si absolutně neumím představit.
Kdybych měla finanční nouzi a neměla chlapa, tak s jedním malým dítětem bych pravděpodobně bydlela v jednopokojovym bytě, to není takovej problém. Ale mít takovej majetek, nejdu do bytu, nebo si pořídím nakej úplně jinde aspoň s pěknou terasou. Spousta lidí vlastní byt v kterým nežije :nevim: většinou žije v něčem lepším a ten byt jim to pomáhá financovat.
A původní adriana mluvila o bydlení mimo barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148462
2.9.25 19:03
@a12 píše: Více

V tom případě ale taky postrádá smysl aby se vracela kvůli nemocnému dědovi. Kdyby šla stavět barák bůhví kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19248
2.9.25 19:29
@malákráličice píše: Více

Myslela jsem to tak, že ve dvou nepotřebují byt 3+1. Navíc, že se stěhuje zpět do Prahy, věděla už delší dobu a určitě s Evženem tu rekonstrukci garsonky probírala. A najednou si vzpomene, že tam nechce a potřebuje větší byt. To to nevěděla dříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.9.25 19:43
@Anna766 píše: Více

Tak primárně ji šlo o to, aby nebyla daleko přes půl světa. Sama neplánovala bydlet v tomhle baráku. Cokoliv v okolí je lepší, než austrálie. Zvlášť když pešek náhle očividně tu celodenní péči, jak to z počátku vypadalo, nepotřebuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.9.25 19:53
@Dixies píše: Více

Přesně tak jak píšeš a věděla, jak je byt velký, kvůli ní se rekonstruoval… A najednou změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39577
2.9.25 20:20
@Taktinevím píše: Více

Hezkýýý. ;) Já na gymplu spíš „vymetala“ recitační soutěže ;) I 1 v ruštině. :jazyk: A na městs. úřadě (tehdy národní výbor nebo jak) do rozhlasu na náměstí, když byly akce (za komoušů).

Joo, i když to je něco jinýho, ale vzpomněla jsem si, jak jsem jako „špitálský dítě“ s holkama hrála dětem divadlo, kdy jsem vyrobila „Korálkové království“ (naučila jsem se panáčky z drátků a korálků), i kulisy vyrobila, přišlo se na to podívat snad celé to velké oddělení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.9.25 20:24

Ta nová Adriana je hrozná čůza, leze mi čím dál víc na nervy :cert: :cert: Vypadá to, že se kvůli bytu rozhádá s celou rodinou, jak na všechny držkuje :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39577
2.9.25 21:34

Holky, koukáte někdo teď út+čt na některý z těch 2 nových seriálů, co začaly ve stejný den a stejnou dobu (před týdnem) na Nově a Primě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148462
2.9.25 21:35

Ne. Už bych byla zahlcená jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65081
2.9.25 21:53

Jo, zpětně jako kulisu. A kdo kouká na ZOO, bude jen do konce roku a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65081
2.9.25 21:54

Jsem zvědavá, jak to vyřeší s tou od Hlozanka, vypadlo mi jméno. Rodí už na podzim. I když prý má i dost předtočeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148462
2.9.25 22:06
@vokishka píše: Více

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21306
2.9.25 22:26
@vokishka píše: Více

Teď budou v Ulici natáčet Vánoce, takže jsou zase o tři měsíce a kus popředu. Jestli „Martina“ skončí s natáčením třeba v říjnu, tak díly s ní půjdou ještě v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí