Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64924
31.1.26 16:58
@Barevné klubíčko píše: Více

jenomže teď šel za mafiánama nechat si pomoct. Nemá zábrany s nimi zase jednat. Navíc jeho jednání vyústilo v nebezpečí pro syna a Kateřinu. Musela vše opustit a jet pryč. To není žádná zaprášená minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60993
31.1.26 17:00
@Haannka74 píše: Více

No ale proc ona něco nedělá? Vždyť ji nic není, stará taky není.. Trochu jsem myslela že Anča zůstane v dílně a bába půjde do bistra.. Nebo do ty dílny by mohla, zvlášť když má důchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.26 17:03
@vokishka píše: Více

To je zas fakt no… Neměl se s nimi zase dávat do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60993
31.1.26 17:21

No, ale to nebezpečí začalo tím, že její dcera je úplně blbá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.1.26 17:22

To sice ano. Jenže třeba Martina se s Pokladníkem taky na chvíli spolčila i když ji Lumír varoval a věděla, co je zač. Lumír za mě teď jednal ve strachu o rodinu a to bych brala jako polehčující okolnost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60993
31.1.26 17:25
@Barevné klubíčko píše: Více

Kdyby se s mafií nezačala paktovat martina, která Moc dobře věděla co jsou zač, všichni ji upozorňovali, varovali a ona jim ještě lhala, tak on nemusel zachraňovat situaci další mafií.. Tim neobhajuju Lumíra, ale chyba fakt není jen na jeho straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60993
31.1.26 17:26
@Deni.Tr píše: Více

No asi tak, dělal to i pro její dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.1.26 17:36
@a12 píše: Více

Souhlas! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3024
31.1.26 19:11

@a12 A i kvůli Jirkovi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19230
31.1.26 19:31
@Haannka74 píše: Více

Raději škrtám..Zrovna dneska ráno jsem si říkala, že ta rodina je hrozná. Ještě se slzou v oku budu vzpomínat na Klímovy :mrgreen:
Vlezlá babina, věčně usalašená u mladých v kuchyni, chodí si tam zase bez zazvonění jako k sobě domů. V hospodě a bistru sedí a skuhrá, že je bez peněz. Tak na co tam leze?
Přemýšlím, do kterého bytu v Ulici je upíchnou. Ta zápletka s přestěhováním tam určitě není jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19230
31.1.26 19:43

Za mafiánama šel, protože chtěl v Ulici klid. Kdyby tam Hložánek nepovolil klub a poslouchal Lumíra, když ho varoval, tak k té situaci vůbec nemuselo dojít. A číslo na toho mafiána mu dal Mastný, který sám má máslo na hlavě.
Proč se nikdo, třeba ta Kateřina, nezlobí hlavně na Jirku, který jako první ohrozil její dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
31.1.26 20:01
@malákráličice píše: Více

Taky jsem ho dneska viděla. Mě se v těch dlouhých líbil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64924
31.1.26 20:21
@Dixies píše: Více

taky jsem uvažovala, kam je upíchnou. Lumír má volnou garsonku, o které mluvil, ale to je pro ně malé. Jedině, že půjde do garsonky někdo fiktivní z Adrianina baráku a oni tam, objeví se nový byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60993
31.1.26 21:18
@Sára2020 píše: Více

No, jim to začalo :nevim: začalo to na její straně rodiny :nevim: Lumír se to jen dost nešťastně snažil žehlit, ale kdyby se martina nezaplatila s pokladníkem, asi by k tomu nedošlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60993
31.1.26 21:23
@Dixies píše: Více

No, ale zas si říkám, dali jim realnej byt a teď je budou stěhovat zas jinam :think:
A ta baba je hrozná.. Koukla jsem na novej díl, jako sedí u nich v kuchyni, když on tam spí po noční, otevřený dveře a ona si tam nahlas něco čte? Pane bože vždyť snad takhle blbej nikdo bejt nemůže, ne? :nevim: proc ty lidi ten babkam davaj klice :mrgreen: horší jak mareckovi, fakt :nevim: i mladší máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí