Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já už jsem teda dost otrávená z většiny linek, co teď v ulici jsou. Ale dneska ten Mario s vycpanym pytlem v hospodě
a že prý bude až do porodu to břicho nosit.. a Ája jak kdyby byla fakt úplně vypatlaná, dřív to byla vyčůraná a chytrá mrcha a teď je manželkou takovýho tydýta a je z něj dojatá a nadšená jo ![]()
Já nekoukám pravidelně, protože to často kvůli práci nestíhám a pořád mě to celkem baví. Taková oddechovka a asi i zvyk. Nikdo mi tam nijak nevadí. Jsem na ně na všechny zvyklá. Spíš mi chybí ti, co už tam nejsou. Gábina, Marečkovi, Amálka…
Dlouho jsem nesledovala, ale teď se mi moc líbí linka Lukáš Helena, fakt jim fandím, taková romantika. Co myslíte, jak to dopadne?
Těším se, až si holky s chlapcem seženou byt a vypadnou. Už mě tam irituji. Ať jich bydlí třeba 15 i se psy a krávami, ale sami.
Holky, koukala jsem některá v neděli na film After party na čt1? Hrála hlavní roli ta, co hraje v Ulici dceru Čapka. Naprosto ztracený čas, některý scény zbytečně roztahaný, konec vlastně žádný, nebylo vyřčeno…divný.
@Žirafa 69 píše: Více
Jo chtěla sem se na to zpětně podívat… Já teď sem sledovala poslední díl Buldok z Poděbrad ( seriál na Nove ) a té hlavní představitelce se ženil syn a ejhle kde měl svatbu v Ulici u Kateřiny v hospodě
![]()
@Letee píše: Více
A fakt to jako byla ta hospoda v ulici, nebo si jen pujcili prostor?
@a12 píše: Více
Ano asi si půjčili ten prostor na tu svatbu do jiného serialu
ukázali tam fotografie ze svatby a hle hospoda Kateřiny ![]()
@Letee píše: Více
Neříkal jí v nemocnici, že se s tou holkou rozešel?
@Klávesa289 Jo ale pak chodil jako na doučování a ono „doučování“ u ní a měli naplánovaný už i termín svatby, který ji (mámě) zatím neřekli. Ona to zjistila tak, že se té holce šla omluvit a potkala tam toho svého syna.. Já to sleduji na OP, tak nevím jestli je ten díl už v TV.
@Snopy123 píše: Více
Možná byl, já viděla naposledy ten nemocniční ![]()