Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
mě už přijde divnej, nevím. Nějak se mi k němu Tereza nehodí
No, mně se k němu Tereza hodí víc, než jeho žena
. Ale hraje divně, to jo…
Tak koukám na pondělí a paní Marečková platí v salonu u Jitky za učesání pětistovkou
![]()
![]()
@Moise píše:
fakt to dávaj? To musím juknout, tenkrát jsem zrovna toto neviděla. Terka dost řádila, co? Někde jsem četla, že Hance dala do mrazáku nějaké zvíře?
jo tohle je jedna z dějových linek, která mně bavila i ve „staré“ ulici…Zrovna dneska říkám chlapovi Nechej mi Ulici, dnes je zajímavý díl, a pak mi to přepni na novu, na ulici…
![]()
Tak to bude bezkonkurenčně nezapomenutelný model. Jestli to do svatby stihne. Bych chtěla vidět kde to bude stříhat…
Tak všechny svatební šaty nemusí být obří a nadrchané, třeba chce Světlana jen nějaké lehké, však svatba bude nejspíš v létě (zakončení sezóny svatbou
). To by Gábina zvládla střihnout i na svém jídelním stole. Ovšem na celkový vzhled jsem taky zvědavá…
@Moise píše:Tak koukám na pondělí a paní Marečková platí v salonu u Jitky za učesání pětistovkou![]()
Tak to jí asi jenom přetupírovaly tu paruku, že? Blond a střih se asi za pětikilo nekonaly, to dá tak dva tisíce
![]()
@KPKristy píše:
Tak všechny svatební šaty nemusí být obří a nadrchané, třeba chce Světlana jen nějaké lehké, však svatba bude nejspíš v létě (zakončení sezóny svatbou). To by Gábina zvládla střihnout i na svém jídelním stole. Ovšem na celkový vzhled jsem taky zvědavá…
to tipuju, že koupí záclonu, sešije a udělá díry na ruce a hlavu
![]()
@Moise píše:Gábina nabídla Světlaně, že ji ušije svatební šaty![]()
ty budou vypadat
![]()
@KPKristy píše:
Tak to jí asi jenom přetupírovaly tu paruku, že? Blond a střih se asi za pětikilo nekonaly, to dá tak dva tisíce![]()
Přesně tak a ještě jí Jituna půlku vrátila, že prý to u nich stojí 200.