Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem si teď náhodou pustila na primě všechny moje lásky a tam hraje Hynek, Farská a ten Michal od Henryho
za chvíli jim ani v Ulici nikdo nezůstane
@Fjodorka píše:
@Fíková Já nechápu, jak někdo, kdo má poměrně kvalitní plnovous může mít tak puberťácky málo chlupatý hrudníkZklamal mě chlapec, zklamal!
Přesně!
To jeho nechlupaté tělo působí přinejmenším komicky. ![]()
Cau holky včera ani dnes jsem ulici nestihla a uniklo mi zda už svetlana s lumírek oznámili datum svatby…
díky
@zlifik jojo, včera jsem koukala myslím na páteční díl a říkali tam 25.6.
@Levandulina píše:
Ten Eddie v natelniku je jek nejaky fotr
To teda! A ty jeho kecy, že on, chudák, musí tvrdě makat: jako jak dlouho tvrdě maká v kanclu upravováním fotek? 14 dní?
Dělá, jak kdyby makal na šachtě nebo dělal dvanáctky v nemocnici
To je teda týpek do nepohody! ![]()
@robínek píše:
To teda! A ty jeho kecy k Adrianě, že on, chudák, musí tvrdě makat: jako jak dlouho tvrdě maká v kanclu upravováním fotek? 14 dní?Dělá, jak kdyby makal na šachtě nebo dělal dvanáctky v nemocnici
To je teda týpek do nepohody!
@Fjodorka píše:
@Fíková Já nechápu, jak někdo, kdo má poměrně kvalitní plnovous může mít tak puberťácky málo chlupatý hrudníkZklamal mě chlapec, zklamal!
Všechno se mu přestěhovalo na hlavu. ![]()
Ale já zarostlé hrudníky nesnáším, takže mě to neva. ![]()
@Fíková píše:
Všechno se mu přestěhovalo na hlavu.
Ale já zarostlé hrudníky nesnáším, takže mě to neva.
Jako počkej, ani zarostlý hrudník a v něm schovaných pár tlustých zlatých řetězů s tebou nic nedělá? ![]()
@robínek píše:
Jako počkej, ani zarostlý hrudník a v něm schovaných pár tlustých zlatých řetězů s tebou nic nedělá?
dělá. Tohle: ![]()
@robínek píše:
Jako počkej, ani zarostlý hrudník a v něm schovaných pár tlustých zlatých řetězů s tebou nic nedělá?
@Fíková píše:
dělá. Tohle:
@robínek píše:
Bleee, ja obedvam… ![]()