Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak nechci videt az se jim to dite narodi
ta svetlana bude chudak.. lumca a super tchyne nyklova..
Ta Svetlana je ted takova nemastna neslana, az nudna rekla bych
@polokoule píše:
Ta Svetlana je ted takova nemastna neslana, az nudna rekla bych
Světlana je v pohodě, bere to těhotenství, tak jak je… zato Lumča se chová, jako by on byl hysterická těhule… ![]()
Mě Světlana taky přijde v pohodě:) Nad věcí.. Lumír je občas fakt trapnej.. Já jsem těhule podobně jako Světlana a manžel mě teda na Velikonoce vůbec nešetřil
ostatně synovi, 1,5 roku, se to tak zalíbilo, že mě mrskla ještě večer ![]()
@Lejaa píše:
Mě Světlana taky přijde v pohodě:) Nad věcí.. Lumír je občas fakt trapnej.. Já jsem těhule podobně jako Světlana a manžel mě teda na Velikonoce vůbec nešetřilostatně synovi, 1,5 roku, se to tak zalíbilo, že mě mrskla ještě večer
no a přežilas, no né??? ![]()
@Lupa já to propásla. Neviděla jsem dnes Ulici vůbec. Volala mi zrovna kamoska. Tak se kouknu zítra ráno… jsem zvědavá…
Kuřízka v boxerkách jsem propásla, přepla jsem na Ulici akorát abych viděla Tereziiny prsa a bobra v průsvitných kalhotkách ![]()
Osobně jsem zvedavá, kam Lumírovce uklidí, až půjde Bebarová na mateřskou. Nebo bude Lumír docházet za máti se zvěstmi z domova a Světlana bude zalezlá s miminem v bytě, aby nebyla vidět? ![]()
A Tereza musí mít nervy z ocele a plechovej žaludek, když podstupuje to co dneska - Sabina, kuřízek, dobrý den, na shledanou
![]()
@Spenata píše:
no a přežilas, no né???
Jasný, že jo…Aspoň jsem se omladila ![]()
Holky, představitelka Světlany je opravdu těhotná, nebo jen v ulici?
@Anna766 píše:
Taky je silene oblikaji. Treba herecky o hraji Moniku a Terezu vypadaji mnohem lip kdyz maji svoje obleceni
Taky se mi to nelíbí, vypadají jak staré mladé. Jsem si vzpomněla, jak psali o sitcomu Přátelé, že fungoval i jako módní inspirace, že třeba v jednom díle měla Rachel bílý tričko s véčkovým výstřihem a po odvysílání dílu ho šly ženské shánět. To většinu modelů z Ulice bych nechtěla ani zadarmo
Akorát teda Hejlová mívá zajímavý kloboučky a kabáty, ale to je jiná věková kategorie.
Jj, Bebarová je těhotná, ale ve skutečnosti už má myslím i po porodu ![]()
Já jednou někde četla, že dnes v seriálech herci často nosí své oblečení, pokud nejsou třeba nějaké specifické kostýmy (bylo to tuším v nějakém rozhovoru s Markétou Plánkovou, asi v době, kdy se natáčela První republika, tak v souvislosti s tím říkala, jak se těší na ty dobové hadry).
Zrovna včera jsem chtěla napsat, že jak starou- mladou oblékají tu Sabinu, včera měla na sobě podivnou sukni s pasem pomalu pod prsa, podivný sako…
@Samamama
Jo, ten Sabiny modýlek byl děs, asi se snaží naznačit, že má jako umělkyně jiný vkus než jen mikinu a tričko ![]()