Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1033
14.4.15 19:47

Dominik se teda vybarvil, blbecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
14.4.15 20:07

@Bondatrova mně naší ložnici nechali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.4.15 20:11

Holky, nezdá se vám, že ten Roman ji má fakt jen na to jedno? Mě nepřijde, že by do Terezy byl zamilovaný. Spíš se mi zdá, že ji má jen na zpestření. Tak nevím, jestli to tak špatně hraje jako herec, nebo je to tak schválně. Co myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
14.4.15 20:16
@areca píše:
@Bondatrova mně naší ložnici nechali…

No jenže u Maléřových si to z hlediska dispozice bytu dokázat nedovedu. Ten jejich obývák spojený s kuchyní i předsíní nemá ani dveře, takže těžko by se tam dalo v klidu spát, nemluvě o soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.4.15 20:18

Dominik se ukázal jako pako. A je to teda děsný, Rozina ještě začne mít problémy se zdravím kvůli šikaně. Já tohle tak nesnáším… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.4.15 20:21
@lovesmile píše:
Holky, nezdá se vám, že ten Roman ji má fakt jen na to jedno? Mě nepřijde, že by do Terezy byl zamilovaný. Spíš se mi zdá, že ji má jen na zpestření. Tak nevím, jestli to tak špatně hraje jako herec, nebo je to tak schválně. Co myslíte? :think:

Docela nad tím taky přemýšlím, ale nepřijde mi jako ten typ, co by ji měl jen jako zpestření. Hraje blbe, o tom žádná :mrgreen:, spíš si ale myslím, že se v tom nějak plácá, doma vládne tvrdou rukou manželka, prachy jim tečou i ušima a možná ho to už moc neba. Tak hledá lásku a pohlazení :lol:. Ale bůhví, jak to je, třeba je to fakt haj.zl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
14.4.15 20:22

@renduli no já myslím, že pro takovou Ancu by to ani v těchto podmínkách nebyl problém… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.4.15 20:23
@KPKristy píše:
Dominik se ukázal jako pako. A je to teda děsný, Rozina ještě začne mít problémy se zdravím kvůli šikaně. Já tohle tak nesnáším… :?

Já bych řekla, že Rozina to hrála, že ji je blbě, aby nemusela do školy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
14.4.15 20:25
@lovesmile píše:
Já bych řekla, že Rozina to hrála, že ji je blbě, aby nemusela do školy. :nevim:

taky myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
14.4.15 20:27

@KPKristy furt o něm nic nevíme… můžeme jen hádat. Tereza své pocity, city říká ostatním. Ale Roman nema komu, abychom to viděly. Leda že by si ho vzal Matěj v Coolne stranou na chlapsky rozhovor…to bychom se možná trochu dozvěděly, jaké ma Kurizek úmysly… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
14.4.15 20:27
@areca píše:
@Debie ředitelka ve škole…

dabovala Carrie v Sexu ve městě, je supeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.4.15 20:28
@areca píše:
@KPKristy furt o něm nic nevíme… můžeme jen hádat. Tereza své pocity, city říká ostatním. Ale Roman nema komu, abychom to viděly. Leda že by si ho vzal Matěj v Coolne stranou na chlapsky rozhovor…to bychom se možná trochu dozvěděly, jaké ma Kurizek úmysly… :)

Jako že by Matějovi řekl, že Terku má jen na š. k? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
14.4.15 20:33

@lovesmile tak to asi ne… Ikdyz kdyby byl opravdu bezpaterni hajzl, tak by mu to taknejak říct klidne mohl a Matěj by pak Terezu přesvědčoval a rikal jaký je atd. A Terka by jako správná zamilovaná blbka neviděla, neslyšela a nevěřila by mu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.4.15 20:36

Já si mylsím, že Rozina bude mít s Dominikem problémy- prostě klasika.. Dominik se bude cítit uražený, že ho odmítla a něco ji provede- např. roznese, že s ní spal atd.. aspoň mi tak přijde,,, Moc bych neřekla, že je do ni zamilovaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.4.15 20:42

@kvaček A nevíš co Dominik napsal k té fotce na fb, kde je Rozina s těma kozama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí