Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
Jak to s ním nakonec dopadlo?
Já myslím, že nijak. Vše při starem. O děti se stará, ale s manželkou už být nechce. A nikdo třetí zatím taky nebyl zjištěn…
@areca píše:
Já myslím, že nijak. Vše při starem. O děti se stará, ale s manželkou už být nechce. A nikdo třetí zatím taky nebyl zjištěn…
Takhle jsem to taky četla…
Co je ta Alice palice za 3,14ču, to se jen tak nevidí
. Zasloužila by spíš pěstí…
@KPKristy píše:
Co je ta Alice palice za 3,14ču, to se jen tak nevidí. Zasloužila by spíš pěstí…
Taky jsem si rikala doufam ze ji ten Matous brzo prokoukne a posle do pr*ele
![]()
@barca.hrosik, já myslím, že to tak brzo nebude. Určitě do konce sezóny máme o její držku postaráno…
@KPKristy píše:
@barca.hrosik, já myslím, že to tak brzo nebude. Určitě do konce sezóny máme o její držku postaráno…
no tak to me tesi teda ja bych ji takovou liskla jak haze ty drzky
![]()
No ted jsem to dokoukala..,Miriam mela trochu pritlacit u ty facky…a tu mrchu v ty skole co haze polonahy fotky bych taky nakopla. a ten Dominik je zmetek uz od pohledu..
@KPKristy píše:
Co je ta Alice palice za 3,14ču, to se jen tak nevidí. Zasloužila by spíš pěstí…
Ta Alice je opravdu na přesdržku. Já bych ji dala!!!
![]()
Jo a už tam konečně Matěj vzpomněl tu učitelku, se kterou chodil ten jejich tata. Jsem si říkala, že by to tam vůbec neproběhlo?
@Jitus.Slavickova, taky ti přijde podle ukázek, že Dominik bude chtít Rozinu, aby se přesvědčil o pravdivosti těch komentů? Já teda doufala, že bude správnej, ale ty ukázky na zítra vyznívají jinak, nevím ![]()
Každopádně slečnu Wébrovou bych též propleskla…
Tak ta „Wébrovka“ by ode mě dostala takový rány, že by tu fotku ještě s ochotou smazala… A co ta exka od Franty, ona drží s Rozinou bo jak? Mi to dneska tak přišlo ![]()
@Xiraxinek, myslím, že Vikinu už ty intriky přestaly bavit. Asi přece jen nebude taková bezpáteřní mrcha, jak jsme si myslely ![]()
Však to Wébrovka už přehání, to už jí snad nemůže jen tak projít taková šikana ![]()
Bože, děsím se doby, až budou moje děti chodit do školy…
Holky a nebyl tam i Webr? byl ne? a taky to byl zmetek co pamatuju..neni to jeho sestra..by jabko nepadlo daleko od stromu..ten Dominik se mi nelibil od zacatku, takovej nevim..cejtim z nej podrazaka..
@Jitus.Slavickova píše:
Holky a nebyl tam i Webr? byl ne? a taky to byl zmetek co pamatuju..neni to jeho sestra..by jabko nepadlo daleko od stromu..ten Dominik se mi nelibil od zacatku, takovej nevim..cejtim z nej podrazaka..
Jasně že je! Rodinka k pohledání…