Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovesmile nevím.. ale prostě mi přijde takový ten hajzlík.. určitě bude z něho špatná..
Ono stejně všechny holky tam byly… Franta, kecal, že spal- a teˇnevím, jméno, kdyby dávno před x lety, ten jeden chtěl znásilnit Terezu… spolužák, Adriana taky měla nějakého násilníka, tkaže většinou každá má nějakého takového
@lovesmile píše:
Holky, nezdá se vám, že ten Roman ji má fakt jen na to jedno? Mě nepřijde, že by do Terezy byl zamilovaný. Spíš se mi zdá, že ji má jen na zpestření. Tak nevím, jestli to tak špatně hraje jako herec, nebo je to tak schválně. Co myslíte?
Hraje to blbě, má pořád jeden výraz, v jeho obličeji se vůbec nedá číst ![]()
Ale neřekla bych, že ji má jen na jedno ![]()
@Moise píše:
Hraje to blbě, má pořád jeden výraz, v jeho obličeji se vůbec nedá číst
Ale neřekla bych, že ji má jen na jedno
Nevím no, dneska, jak se ho Terka ptala, jestli ji miluje, tak mi to přišlo prostě hrozně neupřímné. ![]()
Dovolím si také vztoupit do diskuze a přidat se ke spekulacím, jak to dopadne s Terezou a Kuřízkem. Mně se teda Kuřízek jako chlap hodně líbí… já už viděla i díl, co poběží zítra a v trenkách mě až tak neokouzlil, ale oblečenej se mi fakt moc líbí
. Jinak se ho musím zastat
nemyslím si, že má Terezu jen do postele. Sice dobře - tedy happy endem - to asi neskončí. Ale myslím si, že je zamilovanej… a to dost. To, co on předvádí by chlap jen tak kvůli povyražení nedělal.
@Lupa Tak v tom případě ale fakt hrozně špatně hraje, nemůžu si pomoct. ![]()
Je sice fakt, že s takovou dominou, co má doma, to je pro něj asi s Terezou procházka růžovou zahradou. ![]()
@lovesmile … hraje blbě, což moc nechápu, v divadle hraje dobře
v Ulici je občas horší jak ochotník. Taky si myslím, že jeho už přestala průrazná Daniela bavit a je rád, že Terka je klidná. Ale bohužel si myslím, že i tak to skončí tím, že Terka bude mít oči pro pláč a on bude spořádaný manžel…tak to prostě chodí :/ chlapi si neradi přidělávají potíže.
@Lupa mam to stejně. V oblečení je Kurizek kus…bez něj už tolik ne…!
Tak tedy už jen oblečené scény a svlečné vynechat
ale jako v těch boxerkách to taky není žádná hrůza, jen prostě nemůžu říct, že bych šla do kolen
Jinak za mě je to neskutečně charizmatickej chlap, ale já ho znala už před Ulicí, viděla jsem ho v divadle a ve filmech ![]()
Já si myslím, že si ten Dominik natruc začne s tou Webrovou, aby Rozinu dostatečně potrestal za to, že mu „nedala“. Stejně se s ní chtěl jen vyspat, protože je „jiná“, narozdíl od těch pražských nafintěných holčiček, byla taková svoje a jako věřící dost nedobytná, takže kdyby jí dostal do postele, tak by si připadal jako vítěz ![]()
@AndrejkaS píše:
Já si myslím, že si ten Dominik natruc začne s tou Webrovou, aby Rozinu dostatečně potrestal za to, že mu „nedala“.
Jo, to mě taky napadlo. Moc dlouho hrát pozornýho nevydržel, rychle zamířil na cíl
.
Jinak musím říct, že při pohledu na tu současnou pubertální mládež si říkám, že jsem asi fakt stará, já prostě nějak nechápu ty podivný přerostlý účesy u těch chlapů (nechápala jsem to už dřív u Pavla Nedvěda, ale ten už neměl moc co zkazit
). Jsem nějaká konzerva, chlap má být buď krátkovlasý, nebo dlouhovlasý (pro takové jsem měla svého času slabost
), ale toto je prostě divné, zvlášť když to např. Dominik dorazí tou podivně nasazenou čepicí na temeni (vlněnou čepicí v dubnu!). Ale mladší ročníky se mnou asi nebudou souhlasit
.
A zdálo se mi to, nebo dnes měla Tereza při muchlování na gauči díru ve švu na triku? A v ukázkách na zítra jsem si zas říkala, jak tam pobíhá polonahá po bytě, že jí mohli dát nějaké slušnější spodní prádlo, toto zdálky vypadalo jako bavlněné bombarďáky od babičky, pohodlné určitě, ale pochybuju, že by je nosila holka, co je v nejlepší fázi s novým chlapem
(ale možná jsem už jen špatně ostřila, nevím).
@Samamama píše:
Jo, to mě taky napadlo. Moc dlouho hrát pozornýho nevydržel, rychle zamířil na cíl.
Jinak musím říct, že při pohledu na tu současnou pubertální mládež si říkám, že jsem asi fakt stará, já prostě nějak nechápu ty podivný přerostlý účesy u těch chlapů (nechápala jsem to už dřív u Pavla Nedvěda, ale ten už neměl moc co zkazit
A zdálo se mi to, nebo dnes měla Tereza při muchlování na gauči díru ve švu na triku? A v ukázkách na zítra jsem si zas říkala, jak tam pobíhá polonahá po bytě, že jí mohli dát nějaké slušnější spodní prádlo, toto zdálky vypadalo jako bavlněné bombarďáky od babičky, pohodlné určitě, ale pochybuju, že by je nosila holka, co je v nejlepší fázi s novým chlapem). Jsem nějaká konzerva, chlap má být buď krátkovlasý, nebo dlouhovlasý (pro takové jsem měla svého času slabost
), ale toto je prostě divné, zvlášť když to např. Dominik dorazí tou podivně nasazenou čepicí na temeni (vlněnou čepicí v dubnu!). Ale mladší ročníky se mnou asi nebudou souhlasit
.
(ale možná jsem už jen špatně ostřila, nevím).
Ty „zvláštní“ chlapské účesy taky moc nechápu. Hlavně teda nechápu toho chlapa, že se mu s tím chce ráno mordovat jakou dobu v koupelně, když může být na „ježka“ a mít klid, co já bych za to dala. ![]()
U těch ukázek jsem si říkala přesně to samé. Co to má za bombarďáky.
![]()
@renduli píše:
No jenže u Maléřových si to z hlediska dispozice bytu dokázat nedovedu. Ten jejich obývák spojený s kuchyní i předsíní nemá ani dveře, takže těžko by se tam dalo v klidu spát, nemluvě o soukromí.
Myslím, že v noci je docela fuk, že je to spojené s předsíní a kuchyní
Komu v noci někdo v kuchyni vaří?
@Fjodorka píše:
Myslím, že v noci je docela fuk, že je to spojené s předsíní a kuchyníKomu v noci někdo v kuchyni vaří?
to nee, ale děcka se courají na WC, napít atd.. to by si pak chudáci ani v klidu neužili ![]()
@Lejaa Tak snad ve svém věku dokážou už spát celou noc, ne? To umí i moje 16 měsíční! ![]()