Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka píše:
@Lejaa Tak snad ve svém věku dokážou už spát celou noc, ne? To umí i moje 16 měsíční!
Já neumím spát celou noc dodnes
![]()
@Fjodorka píše:
Myslím, že v noci je docela fuk, že je to spojené s předsíní a kuchyníKomu v noci někdo v kuchyni vaří?
Treba ja.Jsem n espavec a treba i pecu a tak. ![]()
Po dlouhé době jsem si něco dočetla ![]()
Roman se mi jako chlap taky líbí a podle mě k němu ty vlasy i jdou
nesnáším takové to mastné háro co pár chlapů taky nosí ![]()
Koukáte někdo i na starou ulici na telce? Je vtipné jak tam se zrovna řeší jak je Terezy táta s tou učitelkou a Tereza nechce chodit do školy, jsem si to pěkně připomněla.
Jsem zvědavá co bude vyvádět Milánek až přiletí
to zase bude něco
A taky co kuje paní Květa nic dobrého to určitě nebude ![]()
@Lejaa @Anna766 Vy tomu vůbec nerozumíte, u nich na Moravě jsou na to zvyklí a po celodenní dřině u králíků spí jako mimina až do rána! ![]()
@michaelala píše:
Po dlouhé době jsem si něco dočetla![]()
Roman se mi jako chlap taky líbí a podle mě k němu ty vlasy i jdou
Jsem zvědavá co bude vyvádět Milánek až přiletínesnáším takové to mastné háro co pár chlapů taky nosí
Koukáte někdo i na starou ulici na telce? Je vtipné jak tam se zrovna řeší jak je Terezy táta s tou učitelkou a Tereza nechce chodit do školy, jsem si to pěkně připomněla.to zase bude něco
A taky co kuje paní Květa nic dobrého to určitě nebude
počkej ob dva díly, to je materiál
![]()
@Fjodorka
Ajo, vlastně
Ale musíš zohlednit, že v Praze sedí jen u komplu a Róza se válí celý dny na posteli…
Pak maj určitě v noci pilno ![]()
@Moise píše:
Hraje to blbě, má pořád jeden výraz, v jeho obličeji se vůbec nedá číst
Ale neřekla bych, že ji má jen na jedno
Souhlas, hraje to blbě
On vždycky přijde do toho bytečku jak starej fotr domů, Tereza tam taky sedí jak mamina, pak si teda asi uvědomí, že jsou vlastně zamilovaní, tak honem honem tuli tuli, ale není to moc uvěřitelný.
Tereza teda aspoň trochu už vnitřně bojuje po naočkování Matesem, ale Kuřízek se pořád tváří jako kluk, jak jí řekl, že měl být přes noc v Brně, ale zařídil si to, tak u toho spiklenecky mrkal, jakoby říkal, že ho paní učitelka nechala po škole, ale on jí utekl oknem ![]()
Vtipný je, jak do toho dávají reklamy s Kuřízkem soby happy family man, tam mu to jde uvěřit spíš ![]()
A když jsme u těch pánských účesů, jak se vám líbí Márova čelenka? To je teda u mě vrchol hnusu, ještě možná u náctiletého fotbalisty bych to tolerovala, ale tady… ![]()
@robínek píše:
A když jsme u těch pánských účesů, jak se vám líbí Márova čelenka? To je teda u mě vrchol hnusu, ještě možná u náctiletého fotbalisty bych to tolerovala, ale tady…
prej jí začal nosit, aby se cítil mladší
je to děsný
![]()
Mně Kuřízek připadá nejvíc antisexy ze všech herců v Ulici.
A Márova čelenka? Kdo mu v tom dovolil vlézt před kameru, musel být minimálně zhulený ![]()
@Ester13 píše:
A Márova čelenka? Kdo mu v tom dovolil vlézt před kameru, musel být minimálně zhulený
To ja jsem asi divna, ale me se treba Ediii libil vic predti m ![]()
@Ester13 píše:
A Márova čelenka? Kdo mu v tom dovolil vlézt před kameru, musel být minimálně zhulený
@Ester13 to me zajímá tvůj vkus… hod pro zajímavost nějaké foto chlapa, který se ti líbí…
@Samamama, taky mi přišlo, že má Tereza díru na triku, ale pak bylo vidět, že to je cedulka. Bylo to červené a ona měla černé kalhoty, takže díra by musela být taky černá ![]()
@robínek píše:
A když jsme u těch pánských účesů, jak se vám líbí Márova čelenka? To je teda u mě vrchol hnusu, ještě možná u náctiletého fotbalisty bych to tolerovala, ale tady…
Kalamita! A náš Ondra to nedávno komentoval slovy „mami, chlapi taky nosí čelenku, jo?“ A protočil oči v sloup ![]()