Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometa32 já nepsala, že tam mají Lenku dát…
Asi jsi mě špatně pochopila… ![]()
@areca Já jsem tě pochopila…
Ale mě vyhovuje, že tam není o ní, ani zmínka
![]()
Jen ať nic nemění. ![]()
@Moise píše:
No tak hlavně ona Lenka je uklizená, páč myslím herečka má mimino, takže pokud tam chtěli Jardu nějak nechat, tak holt takhle
Ma 13m holcicku, potkala jsem ji o vikendu v parku a i sme spolu pokecaly, mam jen o trochu starsi dceru
. Ale na Ulici jsem se neptala, to mi prislo trapny
.
@Gorlami ale má ještě jednu starší ne? Já si matně vzpomínám, že jsem někde četla, že jí nabídli, aby ta její holčička hrála Mirinku, ale ona odmítla… no jsem zvědavá, jestli se vrátí, mě tam docela chybí, měla jsem jí ráda ![]()
@Moise Jj, byla tam s obema. Taky jsem zvedava, jstl se vrati; ja bych rekla, ze hrani v Ulici se da docela pekne skloubit s peci o batole ![]()
@Gorlami JJ, taky myslím
Já jsem zvědavá, co jim případně vymyslí za dějovou linku, snad už proboha ne další nevěru
![]()
Já až teď zjistila, že Lenka ty dcerky má s tím bývalým od Světlany.
Ano, s Millerem - hercem Janem Teplým ![]()
Pro mě to byl kdysi takový šok, jako před nedávnem zjištění, že Puklice má za manžela Martina Zahálku ![]()
Holky, vam se fakt libi ten partner od Terezy? ten zenatej? Pro me je sexy asi jako Pesek ![]()
Ve středu bude Kuřízek k vidění i polonahý. ![]()
Ne, že by se mi nějak šíleně líbil, ale neodpuzuje mě. To třeba Eddie, jak se teď oholil docela jo. ![]()
@Vendull píše:
Holky, vam se fakt libi ten partner od Terezy? ten zenatej? Pro me je sexy asi jako Pesek
@Fíková píše:Ve středu bude Kuřízek k vidění i polonahý.Ne, že by se mi nějak šíleně líbil, ale neodpuzuje mě. To třeba Eddie, jak se teď oholil docela jo.
Co Eddie? Tě odpuzuje nebo se ti líbí?
![]()
@areca píše:
Chtěla bych mít rodinu a k tomu tolik volného času jako má Hejl…
Rodinu, práci snů a přesto hromadu volného času. Zase pěkná hovadina ![]()