Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vendull píše:
Holky, vam se fakt libi ten partner od Terezy? ten zenatej? Pro me je sexy asi jako Pesek
Jo, mě docela jo. Ale je fakt, že jak tady holky o něm napsaly, že je to „Troška mladší“, tak už to není takové terno.
![]()
@Fíková píše:Ve středu bude Kuřízek k vidění i polonahý.![]()
A která půlka???
Příspěvek upraven 14.04.15 v 18:27
@ivik21 píše:
Ano, s Millerem - hercem Janem TeplýmPro mě to byl kdysi takový šok, jako před nedávnem zjištění, že Puklice má za manžela Martina Zahálku
Neke!! To teda taky nevím i přesto, že taťka se s Martinem Zahálkou zná! Tohle domů nepřinese, ale to, jakej zasadil na zahradě stromek, víme hned
![]()
@areca píše:@Fíková píše:Ve středu bude Kuřízek k vidění i polonahý.A která půlka???
bude v trenkách
@Fíková píše:
@lovesmile odpuzuje
Tak to jo. Už jsem si říkala, že by jsi byla asi první člověk na světe, komu by se líbil.
Teda druhá, po Adrianě… ![]()
@areca píše:
Tak ještě že ne ve slipech…![]()
![]()
jsem se na to ještě jednou podívala a jsou to takové ty upnuté trenky. ![]()
@ivik21 píše:
Ano, s Millerem - hercem Janem TeplýmPro mě to byl kdysi takový šok, jako před nedávnem zjištění, že Puklice má za manžela Martina Zahálku
Já jsem někde viděla jejich fotku a „Puklická“ tam vypadala mnohem mladistvěji. Tady jí strojí jako matronu ![]()
@Fíková píše:Ve středu bude Kuřízek k vidění i polonahý.Ne, že by se mi nějak šíleně líbil, ale neodpuzuje mě. To třeba Eddie, jak se teď oholil docela jo.
Taky jsem včera koukala a jako nic moc. ![]()
Ze začátku to mezi nimi jiskřilo, teď je to taková nuda mi přijde ![]()
Ten Dominik je ale haj.zl a prý-rodiče by ti měli nechat ložnici…