Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
15.4.15 21:29

@robínek Tak jí mají omotat nějakou šálou, aby vypadala jako múza, a ne jí navléct do hadrů po babi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.4.15 22:02
@Fíková píše:
@Lejaa už má po porodu tři roky :mrgreen:

ale houby, byla těhotná znova, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60983
15.4.15 22:11

Nikde jsem nenasla ze by byla fakt tehotna :think: ikdyz jsem si to nejdriv myslela kdyz ji tam udelali tehotnou.. taky se mi zda ze ji nak skokem vyrostlo bricho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.4.15 22:19
@KPKristy píše:Osobně jsem zvedavá, kam Lumírovce uklidí, až půjde Bebarová na mateřskou. Nebo bude Lumír docházet za máti se zvěstmi z domova a Světlana bude zalezlá s miminem v bytě, aby nebyla vidět? :lol:

podlě mě je ukliděj do toho Děčína :) připadá mi, že ta vykutálená Květa by nejraději vyměnila Prahu za Děčín, jak říkala v ukázkách, že Praha je Praha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.4.15 22:20

A myslím, že ty smlouvy udělá tak, aby z nich plynulo, že si ty pobočky vymění, ale protože Vilma nebude mít právníka, tak to podepíše a šmitec :D (moje představy :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.4.15 22:28

Ze je Bebarova tehotna jste tu psaly vy, kdyz otehotnela v Ulici. To mam odsud :lol:. Kazdopadne jedno dite uz ma minimalne dvoulete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
15.4.15 22:38

.

• Citovat
  • Upravit
148168
15.4.15 22:41
@Bunny puella píše: .

Jo ale Bebarova neni Badinkova :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
15.4.15 22:43

@Anna766 vím, hned jsem to smázla… ;)

• Citovat
  • Upravit
148168
15.4.15 22:45
@Bunny puella píše:
@Anna766 vím, hned jsem to smázla… ;) [/citac

Proto mi to zmizlo' :mavam: ' :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
15.4.15 22:46

Bebarová není těhotná. A má jen jedno tříleté dítě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.4.15 22:47
@KPKristy píše:
Kuřízka v boxerkách jsem propásla, přepla jsem na Ulici akorát abych viděla Tereziiny prsa a bobra v průsvitných kalhotkách :mrgreen:

Osobně jsem zvedavá, kam Lumírovce uklidí, až půjde Bebarová na mateřskou. Nebo bude Lumír docházet za máti se zvěstmi z domova a Světlana bude zalezlá s miminem v bytě, aby nebyla vidět? :lol:

A Tereza musí mít nervy z ocele a plechovej žaludek, když podstupuje to co dneska - Sabina, kuřízek, dobrý den, na shledanou :roll: :zed:

Ona fakt měla bobra? Sem si nevšimla…se zítra na to musím zaměřit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
15.4.15 22:48

@Anna766 to víš, ruce rychlejší než hlava :lol: :lol: pak jsem si to rozklikla pro kontrolu a zatrnulo mi, že dávám nesmyslnej odkaz :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
15.4.15 22:49
@KPKristy píše:
Kuřízka v boxerkách jsem propásla, přepla jsem na Ulici akorát abych viděla Tereziiny prsa a bobra v průsvitných kalhotkách :mrgreen:

Osobně jsem zvedavá, kam Lumírovce uklidí, až půjde Bebarová na mateřskou. Nebo bude Lumír docházet za máti se zvěstmi z domova a Světlana bude zalezlá s miminem v bytě, aby nebyla vidět? :lol:

A Tereza musí mít nervy z ocele a plechovej žaludek, když podstupuje to co dneska - Sabina, kuřízek, dobrý den, na shledanou :roll: :zed:

fakt měla bobra? Já jsem si ničeho nevšimla :think:  :lol:

• Citovat
  • Upravit
7740
15.4.15 22:55
@KPKristy píše:

Aby ti to nebylo líto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky