Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@robínek Tak jí mají omotat nějakou šálou, aby vypadala jako múza, a ne jí navléct do hadrů po babi
.
Nikde jsem nenasla ze by byla fakt tehotna
ikdyz jsem si to nejdriv myslela kdyz ji tam udelali tehotnou.. taky se mi zda ze ji nak skokem vyrostlo bricho?
@KPKristy píše:Osobně jsem zvedavá, kam Lumírovce uklidí, až půjde Bebarová na mateřskou. Nebo bude Lumír docházet za máti se zvěstmi z domova a Světlana bude zalezlá s miminem v bytě, aby nebyla vidět?
podlě mě je ukliděj do toho Děčína
připadá mi, že ta vykutálená Květa by nejraději vyměnila Prahu za Děčín, jak říkala v ukázkách, že Praha je Praha ![]()
A myslím, že ty smlouvy udělá tak, aby z nich plynulo, že si ty pobočky vymění, ale protože Vilma nebude mít právníka, tak to podepíše a šmitec
(moje představy
)
Ze je Bebarova tehotna jste tu psaly vy, kdyz otehotnela v Ulici. To mam odsud
. Kazdopadne jedno dite uz ma minimalne dvoulete..
@Bunny puella píše:
@Anna766 vím, hned jsem to smázla…[/citac
Proto mi to zmizlo'
' ![]()
@KPKristy píše:
Kuřízka v boxerkách jsem propásla, přepla jsem na Ulici akorát abych viděla Tereziiny prsa a bobra v průsvitných kalhotkách![]()
Osobně jsem zvedavá, kam Lumírovce uklidí, až půjde Bebarová na mateřskou. Nebo bude Lumír docházet za máti se zvěstmi z domova a Světlana bude zalezlá s miminem v bytě, aby nebyla vidět?
A Tereza musí mít nervy z ocele a plechovej žaludek, když podstupuje to co dneska - Sabina, kuřízek, dobrý den, na shledanou![]()
Ona fakt měla bobra? Sem si nevšimla…se zítra na to musím zaměřit
![]()
@Anna766 to víš, ruce rychlejší než hlava
pak jsem si to rozklikla pro kontrolu a zatrnulo mi, že dávám nesmyslnej odkaz
![]()
@KPKristy píše:
Kuřízka v boxerkách jsem propásla, přepla jsem na Ulici akorát abych viděla Tereziiny prsa a bobra v průsvitných kalhotkách![]()
Osobně jsem zvedavá, kam Lumírovce uklidí, až půjde Bebarová na mateřskou. Nebo bude Lumír docházet za máti se zvěstmi z domova a Světlana bude zalezlá s miminem v bytě, aby nebyla vidět?
A Tereza musí mít nervy z ocele a plechovej žaludek, když podstupuje to co dneska - Sabina, kuřízek, dobrý den, na shledanou![]()
fakt měla bobra? Já jsem si ničeho nevšimla
![]()
@KPKristy píše:
Aby ti to nebylo líto ![]()