Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Prdlajs Hanák! Roman Zach ho hraje
Zacha jsem loni viděla live na Shakespearovských slavnostech a úplně jsem se zamilovala
![]()
@kometa32 píše:
@Bunny puella S Molavcovou souhlasím.
Pak bych přidala ještě Zázvorkovou
a já ještě Květu Fialovou ![]()
@cell píše:
Zacha jsem loni viděla live na Shakespearovských slavnostech a úplně jsem se zamilovala![]()
Já ho zase viděla v Plzni na Třech mušketýrech, byl tam jako divák i s manželkou a dětmi. Manželka vypadá jako jeho matka a holčičku mají hrozně rozmazlenou. Seděli přímo před námi, tak jsem je trochu sledovala.
@cell píše:
Zacha jsem loni viděla live na Shakespearovských slavnostech a úplně jsem se zamilovala![]()
Tak to já bych asi upadla.
![]()
@polokoule píše:
Vite, kdo je nejhezci chlap v ulici? Ten, tata Gabiny, Mastny. Jezis to je muj typ, fesak
Jo, tak z toho se mi taky rolujou fusekle ![]()
@Xiraxinek píše:
Jo, tak z toho se mi taky rolujou fusekle
Tak to mně už teda ne! Poslední dobou je nějakej zarostlej a ty ksichty snad mají herci v popisu práce. Mastný se taky šklebí, až to hezký není…
@trckaludmila22 píše:
Ta Květa![]()
To je můra, co? Ještě jim tam pěkně zavaří. A nejspíš zkorumpuje chtivýho Mastnýho. Ten se třese na její prachy jako ratlík a ona už vidí, jak ji zasvětí do podnikání v Praze. To jsou blbouni ![]()
@KPKristy píše:
To je můra, co? Ještě jim tam pěkně zavaří. A nejspíš zkorumpuje chtivýho Mastnýho. Ten se třese na její prachy jako ratlík a ona už vidí, jak ji zasvětí do podnikání v Praze. To jsou blbouni
hrozný, ten její rádoby úsměv mě dostává nejvíc ![]()
@kometa32 myslíš Stellu Zázvorkovou? Tu mám ráda